Lifestyle / Koncerti

Exodus i Suicidal Angels razvalili na UFO-u!

Exodus i Suicidal Angels razvalili na UFO-u!

Pogledajte kakvu su atmosferu priredili Suicidal Angels i Exodus za posljednji dan UFO-a ...

Treći odnosno završni dan UFO festivala podigao je cijelu Vegu na noge. Iako je nedjelja, dvorište se napunilo ljudima već od ranih večernjih sati. Što su čekali to su i dobili! Exodus i Suicidal Angels razvalili su Vegu. Svakako treba spomenuti i sve ostale demo bendove koji su jučer svojim nastupom pripremili posjetitelje za headlinere te također zatvorili trodnevni festival, nastupili su: Birth Machine, Syleth, Innergate, Uninvited, Godlike, Bugarska skupština, Life in Peril, Insane...

ufo3 prvaslika_495


Uz vatrene akrobacije
, jučer ste se mogli uključiti u "Wall of death" koji bi se kod nas mogao protumačiti kao masovna "šutka". Wall of death uobičajna je stvar na ovakvim koncertima, publika se razdvoji te ostavi veliku prazninu u sredini, a na znak benda trčeći kreću jedni prema drugima, što nakon sudara stvara masovno guranje i šutku!

wall ufo3_495
 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kratko smo porazgovarali s grčkim trash metal bendom Suicidal Angels . Dečki kažu kako "Osijek rocks!", a o bendovima najbolje te im poručuju da samo tako nastave svojim putem prema usponu! Nakon njih nastupio je američki trash metal band,Exodus i podigao već podivljalu publiku na noge!
 

suicidal ufo3_495


exodus ufo3_495


Od demo bendova izjavu nam je dao Innergate, Life in Peril i Godlike!

innergate ufo3_495


Innergate je bend s ženskim vokalom
, dolaze iz Zagreba, a pjevačica za nastup kaže kako nije toliko naporan, eventualno zbog vrućine, što se tiče glazbene i tjelesne kondicije, jedno je usavršavano od malena, a drugo vožnjom biciklom! Sviđa im se festival na kojem su prvi put, atmosfera im je odlična.

 

Life in Peril našalio se kako dolaze iz pakla, no dečki su zapravo iz Varaždina, također su prvi put na UFO-u, te im je jedino malo žao što su zbog poslovnih obveza svirali drugi, a trebali su u pola 1. No kako kažu, netko mora i to :)

 

Godlike je bend koji je nastavio sa zagrijavanjem atmosfere nakon Exodusa. Dečki su iz Zagreba. Kažu kako su prvi put na ovom festivalu, no nisu prvi put u Osijeku! Prije mjesec dana mogli ste ih pogledati u Mini Teatru! Kažu kako je atmosfera super i da je više ljudi bilo bi im "wow". Napomenili su i kako su vrlo energični, pa je tako nedavno pjevač u žaru nastupa uspio napraviti i prijelom noge, no to ih nije obeshrabrilo za jučerašnji nastup!
 

ufo3 slika495


Nakon festivala zaključili smo kako se svakako isplati tri dana provesti na UFO-u i vidjet mnoge bendove u usponu kojima je potrebna podrška, a i one poznatije, jer se u ova 3 dana za svakoga našlo po nešto!
 

Ako ste sve ovo propustili, svakako pogledajte galeriju slika! 

[span class=camera]GALERIJA: UFO 3.dan - Exodus i Suicidal Angels[/span]



Izdvojeno

Reci što misliš!