Lifestyle / Koncerti

Otkrivena prva imena ovogodišnjeg Ferragosta, festivala u srcu Slavonije

Otkrivena prva imena ovogodišnjeg Ferragosta, festivala u srcu Slavonije

Petu godinu za redom udruga „K.L.U.B. Dostava Zvuka" radi open air festival Ferragosto JAM u Orahovici (CRO) na Orahovačkom jezeru.

Petu godinu za redom udruga „K.L.U.B. Dostava Zvuka" radi open air festival Ferragosto JAM u Orahovici (CRO) na Orahovačkom jezeru.

ferragosto495

Kroz dva festivalska stagea, prekrasni ambijent jezera, šume i planina na festivalu za sad su prošli bedovi kao što su: Belfast Food, Kandžija i Gole žene, Six pack, Gužva u 16-ercu, Ajs Nigrutin, Timbe, Marčelo i Filteri/Iskaz, Frenkie & Montirani proces, Grupa Tvog Života, SARS, Dubioza Kolektiv, Čovek bez sluha, Đubrivo, Elemental, Beetantone, dj Chill, Smeđi Šećer, Dirty Hairy ... i 50tak demo bendova i dj-a!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Festival se tradicionalno održava prvi vikend u kolovozu, što je ove godine 03.-05. 08. Prvi krug headlinera koji nastupaju prvog dana u petak na Piknik stageu predvode Dječaci, Zemlja Gruva, Gužva u 16-ercu i Atheist Rap, te na DJ stageu su za sada najavljeni Filip Motovunski i Revolt DJ's.

Natječaj za izbor 6 demo bendova je u tijeku i prijave bendova traju do 01.04. Svi koji se žele prijaviti mogu to učini OVDJE.

Cijena ulaznice, ostali izvođači i ostale druge pogodnosti biti će objavljene do svibnja, za sad je jedino poznato da će kamp biti besplatan, ali ni da se ostale cijene neće znatno razlikovati od prošlogodišnjih.

Video od prošle godine:

[blockquote]INFO

Naziv festivala: Ferragosto JAM 5: PIKNIK

Lokacija: Orahovačko jezero, Orahovica, Hrvatska

Datum: 03. - 05. kolovoz 2011.

Najavljeni bendovi: Dječaci, Zemlja Gruva, Atheist Rap, Gužva u 16-ercu, Revolt DJ's

Novo ime objavljujemo svakih 15 dana zajedno sa još nekom vijesti vezanom za festival.

Demo: Prijave

Trajanje: 3 dana

Stage's: Pinik stage i DJ stage

Vrsta glazbe: Punk/Rock/Ska/Reagge/Rap/Metal/Dub/Funk

Dodatni sadržaj: šankovi, štandovi, tombole, free kamp, Free climbing, Turniri u odbojci na pijesku i malom nogometu, natjecanje u DownHillu, veliko jezero novo uređeno, voda za kupanje, Ružica Grad, Biciklistička staza (XC i DH), pješačke staze, ...

Mjesto održavanja

[/blockquote]

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!