Lifestyle / Koncerti

Legendarni Harley Davidson i Psihomodo pop u Avenue Mall-u

Legendarni Harley Davidson i Psihomodo pop u Avenue Mall-u

Nikako ne propustite ovu spektakularnu dvotjednu izložbu jedinstvenu u Europi koju vam po prvi put u Hrvatskoj predstavlja Avenue Mall Osijek!

1903. godine braća Davidson i William S. Harley napravili su svoj prvi motor! Različiti modeli su dolazili i prolazili ali mit je ostao isti. LIVE TO RIDE-RIDE TO LIVE je kultni moto Harley fanova i oni koji će to tek postati... Nikako ne propustite ovu spektakularnu dvotjednu izložbu jedinstvenu u Europi koju vam po prvi put u Hrvatskoj predstavlja Avenue Mall Osijek!

harley avenue mall495

Od 13. do 26. ožujka najljepši trgovački centar u regiji ponudit će vam još jedan spektakl koji definitivno morate doživjeti! Predstavit ćemo vam ukupno 24 Harley motora od kojeg izdvajamo slavnog choppera Easy Rider iz 1971. godine, koji je svoju popularnost stekao u filmu „Born to be wild".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Davidson show možete pogledati svaki dan od 9 do 21 sat, a uz samu izložbu očekuje vas još događanja! Na St. Patrick Day, u subotu, 17. ožujka uz Pan pivo atmosferu će zagrijati Krle i inspektori te legendarni Gobac i grupa Psihomodo pop. Koncerti ovoga puta neće biti unutar Centra već u šatoru na vanjskom parkingu Avenue Malla. Uz Psihomodo pop s ponosom najavljujemo i posebne goste, osječku Gužvu u 16-ercu koji u će u sklopu promocije svog novog 3. albuma odsvirati nešto u osječkom điru.

U nedjelju, 18. ožujka uz razgledanje legendarnih Harleya zabavite se i uz program u vanjskom šatoru i to uz takmičenje u brzom jedenju hot dog-ova i nagrade koje vam osigurava Gavrilović. Na istoj će lokaciji bit će postavljen i zabavni park za najmlađe.

harley avenue mall495 1

Na večernji subotnji provod uz Jack Daniels i atraktivne hostese, 24. ožujka poziva vas Lotus bar, a raspored ostalog programa i pogodnosti koje vam pripremaju ugostiteljski objekti Avenue Malla možete pratiti na web i facebook stranici Avenue Malla Osijek.

Harley Davidson show podržava veliki broj Moto klubova iz Osijeka i regije koje s nestrpljenjem očekujemo, te ih još jednom pozivamo na druženje i guštanje u najluđim primjercima ove legende na dva kotača!

Avenue Mall –moja nova promenada

PR objava

 


Izdvojeno

Reci što misliš!