Lifestyle / Koncerti

Bare, Majke i Teške boje na Pampasu

Bare, Majke i Teške boje na Pampasu

"Majke" se spremaju na mini balkansku turneju, a osim Novoga Sada i Beograda posjetit će i naš grad Osijek i to 23. ožujka.

Svi znamo da su izdali novi album "Teške Boje" dok su njihovi koncerti diljem zemlje rasprodani. Goran Bare se iskazao kao profesionalac na zadnjim koncertima, a sami posao odradio besprijekorno kako se to od njega i na kraju zahtjeva. Izdavši novi album "Majke" trenutno ubiru plodove svoga truda i to sa razlogom. Očekujemo ljude iz okolnih gradova jer kako stvari stoje, neće tako skoro nastupati u okolici.

Ovim putem pozivamo ljude iz Vukovara,Vinkovca,Našica,Đakova i drugih okolnih gradova da nam se pridruže jer ovo će biti jedinstvena prilika da ih vidite. Karta u pretprodaji iznosi 60kn dok će na sami dan koncerta iznositi 80kn. Dvije predgrupe koje će nastupiti sa "Majkama" će uskoro biti objavljene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni koji planiraju malo više popit i opustit se od svakodnevnice ne moraju se brinuti, biti će organizirana Taxi služba koja će služiti svima na raspolaganju. Nakon rasprodane Slavije i "Partibrejkersa", zatim "Al and the Black Catsa" iz Amerike u clubu "Medium", Osijek United ide dalje sa "Majkama" na Pampas. Dio iznosa od karata biti će doniran u humanitarne svrhe za djecu sa teškim poremećajem.

Uskoro više detalja!

  


Izdvojeno

Reci što misliš!