Lifestyle / Koncerti

Urban & 4 u Mediumu [Nagradna igra]

Urban & 4 u Mediumu [Nagradna igra]

Povodom održavanja koncerta Urbana & 4, danas 27.01., poslije 12h, organizatori koncerta poručuju kako će pustiti dio ulaznica u prodaju po pretprodajnoj cijeni od 50 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u CD shopu Dancing Bear u osječkom pothodniku i Video Cross (Donji grad, kod Dome).

Damir Urban je višestruki dobitnik nagrade Porin: u kategoriji najbolje vokalne saradnje za pjesmu "S dlana Boga pala si" koju izvodi s riječkim bendom "En Face" 1996. i u kategorijama album godine, najbolji album alternativne rock muzike i produkcija godine za album "Žena dijete". Isti album nagrađen je sa šest rock nagrada Crni mačak. Dobitnik je i Nagrade grada Rijeke 1999. godine te nagrade medija za najbolji rock vokal.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=camera]GALERIJA: Urban & 4 @ Mini Teatar[/span]

Koncert Urbana i 4 održat će se u osječkom Mediumu u petak 10.02. te će svi poštovatelji njegovog osebujnog glazbenog izričaja će doći na svoje. Klub je investirao u novi razglas, a broj ulaznice je strogo ograničen.

[important title=Nagradna igra - drugi krug]Medium i portal SiB.hr poklanjaju još 2x1 ulaznice za koncert Urbana & 4.

U komentar ovdje UNUTAR članka upišite "SiB.hr mi poklanja ulaznice za Urbana & 4", a mi ćemo vas nagraditi. Kliknite i LIKE button ukoliko se prijavljutete preko Facebooka. 

U prvome krugu dobitnici su: Jelena Vukadin i Ivana Brkić
U drugome krugu dobitnici su: Boris Mikuš i Marijana Kljaić

Ako za korisničko ime na Facebooku imate nadimak ili nešto slično, molimo Vas ostavite u komentaru i Vaše pravo ime i prezime![/important]

Foto: SiB.hr/Arhiva

   

   


Izdvojeno

Reci što misliš!