Lifestyle / Koncerti

Portanova: Disco klizalište i škola klizanja

Portanova: Disco klizalište i škola klizanja

Zimska čarolija u Portanovi traje i dalje. Otvorenje klizališta kao  dodatni sadržaj za posjetitelje Portanove pokazalo se kao pun pogodak.

Zimska čarolija u Portanovi traje i dalje. Otvorenje klizališta kao  dodatni sadržaj za posjetitelje Portanove pokazalo se kao pun pogodak.

Za vrijeme trajanja školskih praznika besplatno klizanje uveseljava sve posjetitelje Portanove, a od 2.01.2012. dodatnu čaroliju stvarati će disco klizalište s jedinstvenim osvjetljenjem. Klizalište radi radnim danom od 12 do 20 sati, dok se subotom i nedjeljom zabava produžava, te je radno vrijeme od 10 do 21 sat. Uz klizalište vas očekuje mogućnost iznajmljivanja klizaljki kao i gastro ponuda Pan Peka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi čarolija klizanja bila dostupna svima  organizirana je i besplatna škola klizanja u suradnji sa Hervisom, pod motom „Naučiti klizati u jednom danu!“.  Za besplatnu školu klizanja koja počinje od 2.01.2012. potrebno se prijaviti u prodajnom objektu Hervisa, u prizemlju Portanove. Škola klizanja traje svakoga dana od 14 do 16 sati, a završno natjecanje i dodjela nagradi održati će se 13.01.2012.

portanova klizanje 1

Kako bi se dodatno upotpunila ponuda II. kata trgovačkog centra Portanova, prošli tjedan otvorio se lounge bar Waldinger, koji svojim jedinstvenim uređenjem garantira opuštajuću atmosferu uz razne napitke i najbolje kolače u gradu.

Portastična sniženja već su počela, a sada dosežu svoj vrhunac jer sniženja idu do vrtoglavih 70%. Za sve one koji idu besplatnom autobusnom linijom poručuju iz Portanove da se ne boje gužve jer su uvedeni i dodatni autobusi, kako bi svi nesmetano mogli doći do omiljene shopping destinacije.

portanova lounge bar

Portanova vam garantira sve na jednom mjestu izvrsna sniženja, dobru zabavu i odličnu atmosferu. Vidimo se u Portanovi.


 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!