Lifestyle / Koncerti

Prvi samostalni koncert Fluentesa

Prvi samostalni koncert Fluentesa

Za sve koji su voljeli đakovački bend "Nova", stižu dobre vijesti. Prošlo je gotovo 8 godina od posljednjeg, oproštajnog nastupa Gorana Boškovića i ekipe.

Novi bend zove se Fluentes, njihov singl "Opet zaljubljen" često je na radiju, a sinoć su održali i prvi samostalni koncert u đakovačkom klubu.


Refren je to prvog singla "Opet zaljubljen" ili "Upside Down" u engleskoj verziji sa nadolazećeg albuma. Za njega je snimljen i spot dostupan na YouTubeu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fluentes nastaje nakon raspada grupe Nova s kojom su Goran, Damir i Andrej snimili tri albuma : Lifting Spirits, Stvoren iz Vode i In The Mad Dog Days, od kojih je prvi, Lifting Spirits bio nominiran za Crnog Mačka i Porina 1998. Uz pomoć prijatelja Andreja i Damira ubrzo nastaje Fluentes. Pridružuju im se Mladen i Kruno na basu i bubnju. U Požegi su snimili prvi singl «Kad Podigneš Zid». Široj publici još uvijek nepoznati, planiraju više aktivnosti početkom 2012-te godine.

A pokrenut će se najvjerojatnije krajem idućeg mjeseca kada bi u trgovine mogao album prvijenac Fluentesa. Kao gosti benda na jučerašnjem koncertu nastupili su i bivši član "Nove", Mario Šulina te Ivan Čačić iz benda "Krle i inspektori" na klavijaturama.

http://www.youtube.com/watch?v=9st7DkXNAmU



Izdvojeno

Reci što misliš!