Lifestyle / Koncerti

Six Pack 10. prosinca u Mini Teatru + nagradna igra

Six Pack 10. prosinca u Mini Teatru + nagradna igra

Pola godine nakon izlaska albuma Epicentar, Six Pack nam dolazi u Klub Mini Teatar, taj isti, veoma hvaljeni album, uživo predstaviti osječkoj  publici. Ovo je i prvi osječki koncert Six Pack nakon nastupa na UFO festu u srpnju 2010. godine.

Ovaj popularni srpski punk rock iz Smederevske Palanke svira preko 15 godinama, do sada su izdali 5 autorskih albuma i jedan sa obradama, od već legendarne "Fabričke Greške", do "La Musique" kojim su postigli onu pravu zrelost, te 6 godina nakon njega došao je i "Epicentar".

Kao predgrupe nastupiti će novi bend D.O.L.L., koji je razvalio na svom debitantskom nastupu na koncertu "Osijek se Budi", te Novi Svijet iz Orahovice...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SATNICA NASTUPA

21.30 - 22.10 D.O.L.L.
22.25 - 23.10 NOVI SVIJET
23.30 - 01.00 SIX PACK

Važna napomena! Koncert će početi na vrijeme, baš po ovom rasporedu!

Cijena ulaznice je 30kn

POSEBNA OBAVIJEST!!!

Isti dan koncerta, u subotu 10.12. oko 18h, Miki i ekipa iz Six Packa će u CAFFE BARU CADILLAC održati javnu promociju albumu, uz kratki akustični nastup. Pozivamo sve fanove benda i novinara, koji će imati priliku kupiti potpisani CD, dati na potpisivanje već kupljeni, kao i poslušati pokoju pjesmu Six Packa u akustičnoj verziji...

Six Pack - Olovke izlomljenog srca 

{youtube}RFHj2dhCfsI{/youtube}

[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr poklanja vam 4x1 ulaznicu za večerašnji koncert Six Packa u Mini teatru. U komentar upišite Želim na koncert SiX Packa i kliknite LIKE.

Na koncert idu: Antun Regvat, Ivan Vrljić, Ante Flanjak, Iris Tomić[/important]

   

Foto: Nemanja Đorđević 


Izdvojeno

Reci što misliš!