Lifestyle / Koncerti

Guitar Stars uz Psihomodo pop 19. studenog u Zrinjevcu + nagradna igra (dobitnici)

Guitar Stars uz Psihomodo pop 19. studenog u Zrinjevcu + nagradna igra (dobitnici)

48 natjecatelja, neprofesionalnih gitarista prijavilo se na prvo nacionalno natjecanje u sviranju električne gitare. Od njih toliko, izabrano je 19 koji su svoje znanje u sviranju električne gitare pokazali žiriju.

Prije dva dana 8. studenoga, žiri sastavljen od eminentnih imena hrvatske glazbene scene, izabrao je 9 najboljih. Njih će imati priliku vidjeti Osječani.

U dvorani Zrinjevac, 19. studenoga održat će se prvo finale nacionalnog natjecanja u sviranju električne gitare. Od izabranih 19, 9 najboljih predstavit će se ponovno žiriju ali i publici u dvorani. Natjecatelji će imati na raspolaganju 10-tak pojačala i u 6 minuta imati priliku pokazati što znaju na gitari.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi natjecatelji imali potpuni glazbeni doživljaj, na finalu će ih pratiti Žuja All Stars, band koji je posebno oformljen za ovu priliku a koji čine redom vrhunski glazbenici kultnih rock bandova. Tako će na klavijaturama biti Jurica Leikauf iz Prljavog kazališta, na bubnjevima Dražen Šolc iz Parnog valjka, Vedran Božić solo gitara iz benda Time, na bas gitari Tomas Krkač iz Telefon Blues Banda i prepoznatljivi vokal Toni Jankovića iz Divljih Jagoda.

Organizator Žuja Guitar Starsa je Soundset nacionalna radijska mreža i Ožujsko Glazbena točionica koji su za prvo mjesto osigurali nagradu u vrijednosti 25.000, za drugo 20.000 te treće 15.000 kuna. U tim vrijednostima najbolji će neprofesionalni gitaristi dobiti novu gitarističku opremu. Osim mladih gitarista publiku će zabavljati brojni rok glazbenici te Psihomodo pop. Natjecanje počinje u 20 sati 19. studenoga u dvorani Zrinjevac.

{youtube}lI4KWMQa27Q{/youtube}

[important title=Nagradna igra 10x2 ulaznice]Portal SiB.hr poklanja vam 10x2 ulaznice za Guitar Stars i Psihomodo Pop. Igrati se možete na dva načina:

1. U komentar OVDJE unutar članka upišite Želim na Psihiće i gitarističke zvijezde i kliknite LIKE ukoliko imate Facebook

2.U komentar ispod objave ove vijesti na Facebook stranici SiB.hr upišite Želim na Psihiće i gitarističke zvijezde i kliknite LIKE

Dobitnici su: Monika Mataković, Sanja Pavić, Ranko Košutić, Martina Reba, Marko Suvala, Mia Janiček, Petar Delač, Mila Patković, Dominik Jurak, Jelena Sigeti[/important]

Tekst i video: STV

   


Izdvojeno

Reci što misliš!