Lifestyle / Koncerti

Saznajemo: Na dočeku 2012. Tom Spock i Dundov, a doček se sprema i na Pampasu

Saznajemo: Na dočeku 2012. Tom Spock i Dundov, a doček se sprema i na Pampasu

Tako smo danas saznali da grad Osijek i ove godine planira skromniju proslavu praćenu domaćim izvođačima, a očekuje se kako će cjelokupni program koštati oko 100 tisuća kuna. Svi oni koji dođu na središnji osječki trg uživati će u zvucima tamburice uz tradicionalni šampanjac i vatromet u ponoć. Ovakav tip dočeka je prema svome formatu za one nešto starije dok će mlađi zabavu potražiti na brojnim organiziranim dočecima.

Prošlih godina mnogi su se "opekli" odlaskom na masovne dočeke, ali to nije pokolebalo organizatore da i ove godine krenu u organizaciju dočeka uz naravno želju i trud da se pogreške ne ponove. Klub Bastion ove će godine Novu godinu dočekati uz zvuke elektronske glazbe. Kako saznajemo sve one koji se odluče za Bastion zabavljati će Tom Spock i Petar Dundov. Cijena ulaznica još nije definirana, ali očekuje se kako će se ona na ovome, ali i na večini ostalih dočeka kretati između 150 i 250 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novost je organizacija dočeka na sajamskome prostoru Pampas gdje će se, pod medijskim pokroviteljstvom MTV-a, održati veliki doček u režiji  United Electronic Sound. Očekuju vas četiri Arene (floora) i to UES Arena, MTV Dance Arena, Cro Trash-domaci hitovi Arena i V.I.P Arena, a o svemu ćete više moći saznati na portalu SiB.hr. Osim izvrsne glazbe biti će to i audio/vizualni spektakl.

{youtube}wMgP8X2sDj0{/youtube}

Zasigurno i na drugim mjestima očekuje se luda zabava do kasno u noć. Mnogima je u sjećanju prošle godine ostao Plan B pa i Slavija gdje su se svi dobro zabavili. Ponukani time organizatori će se, sigurni smo, potruditi da i ove godine bude jedako dobro, ako ne i bolje od toga. Prema onome što smo uspjeli saznati ove godine neće biti dočeka u Esseker centru koji je protekle dvije godine bio jedno od središnjih mjesta za proslavu.

 

Tekst: T. Maltašić/SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!