Nagradna igra: SiB vas vodi na koncert Balaševića

Nagradna igra: SiB vas vodi na koncert Balaševića

Portal SiB.hr organizira za Vas nagradnu igru u kojoj možete osvojiti ulaznice za koncert najpoznatijeg panonskog mornara, Đorđa Balaševića. Prvi krug nagradne igre u kojemu dijelimo 3X1 ulaznicu trajati će do ponoći 7. studenog nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Prijave možete slati na našu email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript sa naznakom Balašević u naslovu emaila.  U prijavi napišite svoje ime i prezime te broj telefona na koji vas možemo kontaktirati. Ukoliko ste korisnik Facebook-a molimo Vas da kliknete na Like ispod teksta.

Cijena karte je 160kn.

Podsjetimo najpoznatiji panonski mornar, Đorđe Balašević, nakon niza godina ponovno će gostovati u Osijeku. U sklopu turneje Balašević će održati niz koncerata, a među njima i onaj u Osijeku i to 28. studenog. Tako će dvorana Gradski vrt ugostiti jedno od najvećih glazbenih imena sa ex-yu prostora, osobu koja svojim stihovima dopire do srca svih ljudi. Dan prije (27. studenog) koncerta održati će se i premijera njegovog  filma "Kao rani mraz".

Više informacija znati će se nakon press konferencije. Organizator koncerta je Thorax promotion.

Film trailer:

Zrinjevac 2002. godine

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja