Lifestyle / Koncerti

Vatrogasci slave Noć vještica u Mediumu

Vatrogasci slave Noć vještica u Mediumu

Medium MDH ovoga tjedna organizira uz ostalo i koncert najzabavnije benda u Hrvatskoj. Vatrogasci će gasiti bundeve na Helloween partiju i raspjevati sve prisutne za samo 20 kuna!

Medium MDH ovoga tjedna organizira uz ostalo i koncert najzabavnije benda u Hrvatskoj. Vatrogasci će gasiti bundeve na Halloween partiju i raspjevati sve prisutne za samo 20 kuna!

halloween medium 495

ČETVRTAK - SoS Party

Prvi u seriji partija studenskog portala SoS

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za vrhunsku atmosferu pobrinut će se bend „OK Klub" koji za Vas cijele noći svira pop rock hitove, 70-te, 80-te i yu-rock. Hostese Osječkog piva pobrinut će se da ne ostanete žedni, a uz cijene od 7kn za Osječko 0,33L i 9kn za Osječko crno 0,5L to doista neće biti problem!

Osječka pivovara pripremila je male znake pažnje za najveselije i najizdržljivije, a najsretnijeg gosta očekuje vrijedan pivarski poklon paket!

PETAK

- živa svirka: Twister bend

Cijelu noć strani i domaći hitovi!

SUBOTA

29.10. na Halloween Party u goste nam dolazi definitivno najotkačeniji hrvatski bend svih vremena - VATROGASCI!

U ludoj Noći vještica prisjetite se najvećih parodijskih hitova poput "Mala čiči", "Traktori", "S mog bicikla pala si", "Čuješ li me", "Rokenrol star" i mnoge druge. Uz navedeno organiziramo i izbor za najbolje odjevene posjetiteljice koje će uz ostale nagrade imati priliku na bini zaplesati s našim gostima Vatrogascima! :D

Ulaz 20 kn.

Radno vrijeme lokala je četvrtak, petak i subota od 21h - 05h.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!