Lifestyle / Koncerti

Marijan Ban u Osijeku - Priopćenje organizatora

Marijan Ban u Osijeku - Priopćenje organizatora

Organizatori koncerta "Marijana Bana i Diktatora" izdali su priopćenje povodom otkazivanja koncerta koje se trebao održati prošli petak.

Priopćenje organizatora povodom otkazivanja koncerta:

"Organizator je suočen sa velikim problemima u organizaciji koncerta za koji nije tražio sredstva iz proračuna i nemogućnošću adekvatnog dogovora sa Gradom Osijekom, te postavljenim ultimatumima morao otkazati Humanitarni domoljubni koncert  „Marijana Bana i Diktatora“ u sklopu obilježavanja 20. obljetnice ustroja 130. brigade HV-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organizator se ovim putem ispričava svim braniteljima, pripadnicima 130. brigade HV-a, posebno članovima Udruge sto postotnih Hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine, članovima Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Osijek i Udruge obitelji nestalih i nasilno odvedenih branitelja Domovinskog rata Osječko-baranjske županije, svim domoljubima i građanima koji su se radovali koncertu i kupili ulaznicu.

Invalida kojeg smo htjeli pomoći prihodom sa koncerta nećemo zaboraviti, unatoč velikom gubitku radi neodržavanja istog.

Novac od prodanih ulaznica biti će vraćen, jer je zakonito vođena evidencija zaduženja ulaznica po serijskih brojevima na prodajnim mjestima, a nakon razduženja istih i pripreme formulara za potpisivanje primljenog novca za vraćenu kupljenu ulaznicu po iznosu po kojem je plaćena od srijede 02. studenog 2011.u club-cafe-u „SIESTA“, u Osijeku, Šetalište Petra Preradovića 3 (kod kina Europa). Napominjemo da će se svaka moguća zlouporaba prijaviti nadležnim organima.

Građanska udruga Volim Osijek"

 

28.10.2011.

Organizatori koncerta "Marijana Bana i Diktatora" zbog problema prilikom organzacije odlučili su otkazati večerašnji koncert zakazan za 20:30 u dvorani Gradski vrt. Kako smo saznali od organizatora koncerta iznos za ulaznice biti će vraćen svima, a o detaljima ćete biti obaviješteni uskoro.

Organizatori koncerta "Marijana Bana i Diktatora" zbog potvrđenog dolaska gostiju iz mjesta gdje nisu postavljena prodajna mjesta obavještavaju da cijena ulaznica i na dan koncerta ostaje100 kn,a kako isti ne bi bili u neravnopravnom položaju.Također obavještavamo sve koji su ranije nabavili ulaznice da dođu na vrijeme, jer će koncert započeti u točno dogovoreno vrijeme u 20:30 sati,a kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazu.

09.10.2011.

 

Kako se približava KONCERT GODINE „Marijana Bana i Diktatora" atmosfera se sve više zagrijava. Tako su organizator koncerta predsjednik Građanske udruge "Volim Osijek" g.Zlatko Dernaj i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera g. Marko Šimić zbog velikog interesa studenata za isti koncert dogovorili posebne uvjete kupovine ulaznica u periodu od 10.do 14.listopada 2011.

Tako će se ulaznice za koncert Marijana Bana i Diktatora na dva prodajna mjesta u Osijeku i to u club-cafe-u SIESTA, Šetalište P. Preradovića 3 i caffe-u „GRANDE", Divaltova 54 naznačenih pet dana prodavati po cijeni od 60 kuna.

Organizator time želi izaći u susret mladima grada Osijeka i regije kako bi mogli nazočiti ovom kvalitetnom glazbenom događaju.

Ova pogodnost vrijedi ,osim za studente i za sve srednjoškolce i to na način da na navedenim prodajnim mjestima predoče dokaz o statusu studenta ili srednjoškolca i ostvare pogodnost kupovine ulaznice po povlaštenoj cijeni.

15.09.2011.

Koncert povodom 20. godina od ustroja 130. brigade HV održati će se u dvorani Gradski vrt, 28.10. s početkom u 20:30 sati.

Osim poznatog kantautora i pjevača na koncertu će nastupiti i najpoznatiji osječki roker Dado Topić i Zvučni zid, te mlade nade grupa Kit Karson i Mia Kordić. prodaja ulaznica kreće od sutra (16.09.) na brojnim prodajnim mjestima u Slavoniji i Baranji.

Koncert je danas u ime organizatora najavio Zlatko Dernaj (građanska udruga Volim Osijek) koji je pozvao sve pripadnike legendarne 130-e brigade da dođu na koncert i tako proslave svoj dan. Zahvalio se i svim pokroviteljima koncerta koji su uistinu brojni ovoga puta.

Iako nije mogao biti prisutan na konferenciji za medije, Marijan Ban je putem najavnoga spota pozvao sve da zaplove zajedno s njim i njegovim hitovima. Uz njega na koncertu će nastupiti i Kit Karson i Dado Topić + Zvučni zid koji su istaknuli kako im je čast nastupiti na ovome koncertu. Oni će javnosti predstaviti neke svoje nove i starije pjesme, a posebno će biti zanimljiva pjesma Velika je moja Hrvatska koju je Dado snimio u jeku domovinskoga rata.

[important title=Informacije o ulaznicama]Cijena ulaznice je 100 kuna u pretprodaji, a 120 kuna na dan koncerta

Prodajna mjesta:
Osijek: TZ, Glas Slavonije, Club cafe Siesta, OBP, Caffe Grande, Caffe bar 5, Infocaffe Portanova
Vukovar: Hotel Lav, Caffe bar "The Best"
Borovo naselje. Caffe bar & Club "Filip Moris"
Vinkovci: Pub Orion, VFM radio
Đakovo: Eagle pub, Caffe Klik
Valpovo: Massai bar
Donji Miholjac: Caffe bar Glenn's
Beli Manastir: Caffe Lymmar[/important]

[important title=Humanitarna nota]Dio prihoda sa koncerta ide za pomoć obitelji Dragana Ezgete iz Piškorevaca koji se kao 18 godišnjak priključio obrani, a zbog Brigerove bolesti amputirane su mu obje noge. Živi sa obitelji, nezaposlenom suprugom i troje malodobne djece u trošnoj kućici gotovo bez namještaja.[/important]

[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr i organizatori koncerta poklanjaju vam 5x1 ulaznicu za ovaj koncert. Sve što trebate jest u komentar (Facebook ili forum) upisati Želim na koncert godine i čekati izvlačenje dobitnika. Ukoliko imate Facebook kliknite LIKE i tako si povećajte priliku za dobitak.

Dobitnici su: Manuela Pavić, Nikolina Ivanović, Bojan Bosak, Ivan Magdika, Patricija Petričević

Nagradne ulaznice možete osvojiti i ukoliko nazovete info telefon udruge Volim Osijek, 060 826 826 (cijena poziva 3,69 kn fiksni i 4,97 kn mobilni po pozivu). Prihod koji se prikupi na taj način ići će za pomoć Draganu Ezgeti[/important]

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!