Lifestyle / Koncerti

Mini Teatar - manje je više u novoj sezoni

Mini Teatar - manje je više u novoj sezoni

Klub Mini Teatar u osječkoj Tvrđi uskoro će započeti još jednu koncertnu sezonu. Ovoga puta u nešto drugačijem obliku nego do sada, ali vjerujemo kako kvaliteta neće izostati.

Evo nas lagano nazad s novim idejama, novim koncertima i novim konceptima! U sezoni 2011./2012. uvodimo jednu bitnu novinu. Nakon dugog razmišljanja kako oživjeti koncertnu scenu, vratiti ljudima interes za koncerte i koncertna događanja te kako ih učiniti što boljim i kvalitetnijim, odlučili smo se za novi strateški potez:

KLUB MINI TEATAR ĆE U NOVOJ SEZONI ORGANIZIRATI KONCERTE DVA PUTA MJESEČNO!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naravno, to će biti jaki koncerti koji će se održavati najčešće svake druge subote. Glazbeno bogata događanja festivalskog tipa koji će sadržavati najmanje tri izvođača, počinjati točno u 21 sat s unaprijed određenim timelineom (satnicom svakog benda) te s ukupno četiri do pet sati kvalitetnog glazbenog programa. Koncerti će uvijek saržavati jednog ili više headlinera dok će preostalu satnicu ispuniti predgrupe koje će biti odabrane od organizatora ili natječajem.

Kada smo već spomenuli natječaj, tada je u redu i najaviti ga:

Uskoro će biti organiziran natječaj za sve bendove koji bi željeli nastupiti u Klubu Mini Teatar. Prijave će se vršiti putem obrasca u kojem je potrebno navesti ime benda, odakle se dolazi, priložiti audio i video zapise benda, navesti traženi honorar za svirku kao i sve ostale tražene podatke. Nakon toga se navedeno evaluira te će neki od zainteresiranih bendova biti pozvani nastupiti u klubu.

Upućujemo i otvoreni poziv svim potencijalnim donatorima, mecenama te svim ostalim članovima, ili onima koji će to tek postati, a koji su zainteresirani aktivnije uključiti se u rad Udruge da se jave sa svojim prijedlozima, kritikama i ostalim komentarima na službenu adresu elektroničke pošte:[email protected]

O ostalim novostima uskoro! Pratite našu Facebook stranicu ili Myspace stranicu i bit će te na vrijeme obaviješteni o svemu:

www.facebook/ClubMiniTeatar www.myspace.com/klubminiteatar

***

Sezonu otvaramo u petak 16. rujna s metal koncertom na kojem će nastupiti šest bendova iz Hrvatske, Finske i Brazila:

http://www.facebook.com/event.php?eid=268487166495379

Cjeloverernje čilanje je zajamčeno

INFERIA : Finska / grind www.myspace.com/inferia
VOMEPOTRO : Brazil / death www.myspace.com/vomepotro
PAIN OF SOUL : Brazil / doom www.myspace.com/painofsoul
SODAMNED : Brazil / death www.myspace.com/sodamned
DEFIANT : Hrvatska / death www.myspace.com/defiantmetalband
VORTEX : Hrvatska / thrash www.myspace.com/vortexhr

Upad je samo 30 kuna, a pretprodaje ulaznica nema.

Početak koncerta predviđen je za 20 sati.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!