Lifestyle / Koncerti

Hladno pivo 21. i 22. listopada u Osijeku i Sl. Brodu + nagradne igre

Hladno pivo 21. i 22. listopada u Osijeku i Sl. Brodu + nagradne igre

Ususret koncertima koje će u sklopu svoje velike turneje „Kud Pivo tud i ja" održati 7. listopada u Areni Zagreb gdje će turneja i započeti, te tjedan dana kasnije u splitskoj Spaladium Areni, bend najavljuje i nastavak turneje u dva najveća slavonska grada!

 Tako će Hladno pivo za svoje brojne slavonske fanova prirediti dva rock spektakla - 21. listopada u Osijeku, u dvorani „Zrinjevac", a dan kasnije, 22. listopada u Sportskoj dvorani u Slavonskom Brodu!

Uz pripreme za predstojeće koncerte, bend je ovih dana predstavio i novi, pred-koncertni singl „Fotoaparat", te odmah lansirao i popratni video spot, za koji je zaslužan splitski PILOT studio:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz novi singl singl i spot Hladnog piva, slavonske poklonike benda zanimat će i vijest da je Hladno pivo upravo ovih dana nominirano za prestižnu MTV EMA nagradu u kategoriji Best Adria Act, a bend mogu podržati i glasanjem na stranici http://adria.mtvema.com/artists/hladno-pivo).

Dok se dečki već uvelike zagrijavaju za početak turneje u Areni Zagreb, ulaznice za slavonski dio velike turneje „Kud Pivo tud i ja" naći će se u prodaji od četvrtka, 22. rujna 2011. na sljedećim prodajnim mjestima:

[important title=Prodajna mjesta]- za Slavonski Brod:

Brodturist, Slavonski Brod
caffe bar Gem, Slavonski Brod
caffe bar Derby, Slavonski Brod
caffe bar The Corner Pub, Nova Gradiška

- prodajna mjesta za Osijek:

Video Cross Centar, Osijek
Video Cross Donji grad, Osijek
TZ Baranje, Beli Manastir
Turistička zajednica, donji Miholjac
Gradska kavana, Valpovo
caffe bar Saloon, Đakovo
hotel Lav, Vukovar

Također, ulaznice će se moći kupiti i u sustavu Eventima.[/important]

[important title=Kud pivo tud i ja - nagradna igra]Portal SiB.hr poklanja vam po 4x1 ulaznicu za koncert u Osijeku i 4x1 ulaznicu u Slavonskome Brodu. Upišite u komentar OVDJE UNUTAR članka Kud pivo tud i ja uz SiB.hr + grad za koji želite ulaznicu. Ukoliko imate Facebook kliknite LIKE i povećajte si priliku za dobitak.

Na koncert u Osijeku idu:

- Saša Žaki
- Andrea Josić
- Marija Papić
- Dragana Tičić

Na koncert u Sl. Brodu idu:

- Katarina Šakić Deket
- Marijana Kljaić
- Mirela Petrović
- Luka Kovačević[/important]

 

{youtube}4K960XIiSOs{/youtube}

Kao predgrupa na koncertima u Slavonskome Brodu i Osijeku nastupiti će Kandžija i Gole žene.

 

08.09.2011.

Nakon što je odradio seriju ljetnih koncerata, efektnom igrom riječi nazvanih "Dodvoravanje Tour 2011", najpopularniji hrvatski punk-rock bend Hladno pivo idućeg mjeseca kreće na službenu promotivnu turneju, u sklopu koje će 21. listopada "posjetiti" i Osijek.

Turneju, na kojoj će predstaviti svoj posljednji studijski album pod naslovom "Svijet glamura", frontman Mile Kekin i ostali članovi benda počet će 7. listopada koncertom u zagrebačkoj Areni. Potom će 14. listopada zasvirati u Dalmaciji, u splitskoj Spaladium areni, a tjedan kasnije stižu u Slavoniju.

- Osječani su već nekako navikli da koncerti velikih izvođača budu organizirani u novoj nastavno-sportskoj dvorani Gradski vrt, ali mi smo se odlučili za Zrinjevac zbog više razloga. On ima tradiciju, nekako je “rockerskiji”, a mogao bi se postići bolji kontakt između benda i publike - pojašnjava Melita Butković, voditeljica Agencije Gramofon, koji su, čini se, ispravno procijenili koliki prostor Pivo može realno napuniti u Osijeku.

Inače, album "Svijet glamura" objavljen je četiri godine nakon prethodnog studijskog albuma HP-a, naslovljenog "Knjiga žalbe". I najnoviji uradak Piva naišao je na odličan prijam kod kritike i publike, a s toga nosača zvuka već su "izbacili" dva uspješna singla, "Ezoterija" i "Kirbaj i kotlovina".

"Točnu cijenu ulaznica još nismo odredili, ali uzimamo u obzir i aktualnu gospodarsku krizu, pa one sigurno neće prelaziti 100 kuna. U pretprodaji će se pak naći idućeg tjedna, a o točnim lokacijama javnost će biti pravodobno obaviještena", najavljuje Butković. Kako neslužbeno doznajemo, ulaznice bi trebale stajati 80 i 90 kuna.

Tomislav LEVAK (Glas Slavonije)

   


Izdvojeno

Reci što misliš!