Tony Cetinski - dobitnici

Tony Cetinski - dobitnici

Proglašeni su dobitnici u nagradnoj igri za koncert Tonyija Cetinskog u Osijeku. Čestitamo!

Proglašeni su dobitnici u nagradnoj igri za koncert Tonyija Cetinskog u Osijeku. Čestitamo svim dobitnicima, a portal SiB.hr ostalima želi više sreće u budućim igrama.

Svi dobitnici će na mail dobiti upute na koji način će preuzeti svoje karte.

Dobitnici:

Ines Popov

Martina Opačak

Lidija Šašek

Natalija Šantek

Zdravko Krpić

Još jednom ČESTITAMO i želimo lijepi provod!

___________________

Velika domaća pjevačka zvijezda Tony Cetinski, 22. listopada 2010. održati će koncert u dvorani Gradski vrt. Osvojite ulaznice!Zajedno sa Tonyem na pozornici će se naći i zvijezde showa Hrvatska traži zvijezdu. Tako će Osječanke, Osječani i svi ostali moći vidjeti i Kim Verson, metalca koji mami ženske uzdahe Vilibalda Kovača, te slavonskog kauboja Juricu Goršu.

Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu iznose 90 kuna, a mogu se kupiti u videoteci Cross Centar (Trg Slobode), caffe baru „Pit line“ u sklopu dvorane Gradski vrt, u Vukovaru, ulaznice se mogu nabaviti u rođendaonici „Madagaskar“, u Valpovu u caffe baru „Prandau“, a pretprodaja je krenula i u Belom Manastiru, u prostorijama Turističke zajednice Baranje te putem sustava eventim.

Više o Toniju možete pronaći na njegovoj službenoj stranici.

Inače, organizator ovog glazbenog spektakla je zagrebača agencija Gramofon koja ujedno poziva sve zainteresirane da svoje ulaznice nabave na vrijeme jer se vrijeme koncerta približava, a karata je sve manje.

OSVOJITE ULAZNICE

Portal SiB.hr Vam poklanja 5x1 ulaznicu za koncert Tonija Cetinskog, a sve što trebate napraviti je poslati svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (u naslov maila upišite: Tony Cetinski) i čekati izvlačenje. Ukoliko ste korisnik Facebook-a molimo Vas da kliknete na Like ispod teksta.

Nagradna igra traje do 19.10. u 20h kada ćemo objaviti imena dobitnika.
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr