Lifestyle / Koncerti

Castle Beat Fest + Nagradna igra!

Castle Beat Fest + Nagradna igra!

U sklopu Valpovačkog turističkog ljeta, po prvi puta ove godine, glavni pokrovitelj i organizator Massai bar u suradnji s Udrugom Revolution predstavlja Castle Beat Fest. Festival će se održati 26. i 27. kolovoza ove godine.

Na festivalu će kroz dva dana nastupiti 15 glazbenih imena od kojih kao headlinere izdvajamo DJ Rahmanea, Ajs Nigrutina i Timbea (Beograd), koji će nastupiti u petak te Gustafe (Vodnjan, Pula) u subotu.

Cijena festivalske ulaznice u pretprodaji je 60 kuna, dok je dnevnu ulaznicu moguće kupiti po cijeni od 40 kuna. Ulaznice će biti moguće kupiti i na samom ulazu festivala po cijeni od 70 kuna za festivalsku ili 50 kuna za dnevnu.

Glavni pokrovitelji Castle Beat Festa su Massai bar, Grad Valpovo, Turistička zajednica Grada Valpova te Karlovačka pivovara. Događaj medijski pokrivaju portali Reggae.hr, Osijek031, SIB.hr i Valpovština Info, Osječka TV, Radio Osijek i Hrvatski radio Valpovština.

cbf495

Prodajna mjesta:

Valpovo:  Massai bar
Osijek: Barcelona Pub/ Club Tufna/ CD Shop Dancing Bear
Donji Miholjac: Caffe bar Glenns
Našice: Dublin's Pub
Beli Manastir: Caffe bar Lymmar
Đakovo: Eagle Pub
Cijena ulaznice:
Festivalska -  u pretprodaji 60kn / na ulazu 70kn
Dnevna - u pretprodaji 40kn / na ulazu 50kn

Gustafi

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gustafi su glazbeni sastav kojeg su 1980. u Vodnjanu osnovali Edi i Vlado Maružin, Čedomir Mošnja, Igor Arih i Livio Morosin pod imenom Gustaph i njegovi dobri duhovi. Svoj prvi, od zasada devet albuma, jednostavnog naslova V, objavili su 1985. godine. Skupina je prepoznatljiva po spajanju rock glazbe sa istarskom narodnom glazbom, bluesom i tex-mexom, te se smatraju jednima od glavnih predstavnika ča-vala. Najpoznatiji su po hit-pjesmama Brkica, Kega si sanjala, Katarina, Kadi su ta vrata, Kurijera i dr. Od originalne postave ostali su autor tekstova i glazbe Edi Maružin, Vlado Maružin i Čedomir Mošnja. Svoj najnoviji studijski album Chupacabra snimili su u lipnju 2009.

 

[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr i Castle Beat Fest vam poklanjaju 2 ulaznice za ovaj festivala. U komentar OVDJE upišite "Želim ludi provod na Castle Beat Fest-u" i očekujte izvlačenje dobitnika

Dobitnici:

Gaj Tomaš
Dunja Sraka[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!