Lifestyle / Koncerti

Novi koncertni prostor u Osijeku!

Novi koncertni prostor u Osijeku!

Na otvorenju prostora (subota 30.07.2011.) nastupit će Slavonske Lole i Prva Liga, koncertni program počinje u 22h, a ulaz je otvoren za sve posjetitelje od 20h.

 

MEDIUM MDH biti će otvoren svakog vikenda - četvrtkom, petkom i subotom, a svojim programom popunit će potrebu svih osječana koji vole plesnjake i dobru zabavnu glazbu uz kvalitetne bendove i programske večeri.
U mjesecu kolovozu organizirati ćemo i večer romske glazbe uz limeni orkestar Marjana Krstića i njihove goste kao i večer latino američkih plesova uz autentične goste (uskoro šaljemo detaljan program za kolovoz).
U planu su i mjesečna gostovanja estradnih zvijezda te koristimo ovu priliku najaviti i koncert Nene Belana i Fiumensa 09. rujna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ugodnom ambijentu u mogućnosti smo posjetiteljima ponuditi i ekskluzivna pića, kvalitetne razglasne i rasvjetne sisteme te ponudu pića iz našeg cocktail bara.

S poštovanjem,

Vaš MEDIUM MDH, 
Jadranska 8, Osijek

musichallkarta495

Tijekom kolovoza u Medium Music&Dance Hall-u očekuju Vas valovi dobre zabave uz …

Tamburaški sastav Ravnica

Tamburaški sastav Ravnica “niknuo” je iz zlatnih žitnih polja 1993.godine zajedničkim snagama ponajboljih osječkih tamburaša.

Članovi TS Ravnica sudjelovali su velikom projektu “Hrvatske tamburaške reprezentacije “(Šokačka rapsodija-100.tamburaša) kao i sudjelovanje u Orkestru Osječko-baranjske županije.

Kvalitetu njihovog dosadašnjeg rada potkrijepljuju mnoge suradnje sa svim eminentnim imenima glazbene scene: Miroslav Škoro, Vera Svoboda, Krunoslav Kićo Slabinac, Boris Ćiro Gašparac, Šima Jovanovac, Stjepan Jeršek Štef, Alen Nižetić, Marta Nikolin, Željko Lončarić Žec, Vlatka Kopić Tena, Viktorija Kulišić Đenka, Igor Delač te mnogi drugi.

NOVA Band

Iskonski zabavnjaci, jedan od trenutno vrlo popularnih bendova za vjenčanja i ostale vesele prilike u okolici. Tko ih nije čuo ima priliku to učiniti u kolovozu i vrhunski se zabaviti i isplesati uz domaće i strane pop i zabavne hitove.
Livio Berak Trio

Ex rock band SPEED, prateći bend Zorana Mišića (HTZ finalist). Na sceni su preko 10 godina, a sviraju hitove rock velikana poput ZZ Top, Black Sabbath, Jimi Handrix, Whitesnake, Divlje jagode, Ekatarina, Bijelo dugme…

Twist Off

Na njhovom repertoaru može se čuti sve od zabavnih do rocka, funka i housa. Odlični su izvođači i instrumentalisti. Sigurno najtraženiji lokalni bend za sve prilike.

IZVOR: MEDIUM MDH

 


Izdvojeno

Reci što misliš!