Poklanjamo ulaznice za Dubiozu u Osijeku

NAGRADNA IGRA Poklanjamo ulaznice za Dubiozu u Osijeku

20180904 155819 507x342

Dubioza kolektiv, jedan od najzanimljivijih glazbenih sastava iz Bosne i Hercegovine I regije, nakon brojnih upita fanova konačno dolazi i u Osijek, točnije u dvoranu Gradski vrt.

U petak, 7. prosinca 2018., s početkom u 21:00 sat počinje dugo očekivani spektakl glazbenika koji provokativno i beskompromisno pjesmama poručuju sve ono o čemu često šutimo, a rado bismo izrekli.

Njihovi su koncerti čista energija. Oni su moćni glazbeni sastav nevjerojatne kreativnosti koji je od 2003. do danas sebe izgradio u jedno od najvećih, najmoćnijih, najutjecajnijih, najpopularnijih i najpozitivnijih imena regionalne scene. Dubioza kolektiv već niz godina oduševljava publiku iz regije i cijelog svijeta. Do sada su nastupali na mnogim festivalima diljem Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Nizozemske te diljem svijeta promovirajući kulturu ovih prostora. Njihova glazba odiše punkom, reggaeom, dubom, skaom i rockom, koji savršeno ukomponirani čine jedinstvenu glazbu koja nosi snažne političke i životne poruke. Provokativni i beskompromisni tekstovi uz žestoku, odličnu svirku osvojili su obožavatelje svih generacija povezujući ih ideološki, glazbeno i čisto ljudski.

Oni su jednostavno – Dubioza!

Prodajna mjesta:
OSIJEK - Caffe bar Viva (kod bolnice), Caffe bar Dvorac (Mačkamama), OK TOURS, CD shop (pothodnik)
ANTUNOVAC - Caffe bar Stil
BELI MANASTIR – Green Room Pub
BILJE - Ured TZ
DONJI MIHOLJAC - Ured TZ
ĐAKOVO – Film Caffe
NAŠICE - Hotel Park
VALPOVO - Centar kulture M. P. Katančić
VINKOVCI - ZARA fitness centar
VUKOVAR - Hotel Lav
ŽUPANJA - Caffe bar Urban
Eventim sustav - (kiosci TISAK i Tisak Media, Petrol benzinske crpke, Exclusive Change –
mjenjačnice); BiH, Mađarska, Srbija - Eventim prodajni sustav

Ulaznice možete kupiti od 17. rujna. Cijena ulaznice za parter iznosi 80kn do 30.9., 90kn od 1.10 do 31.10, 100kn od 1.11., a na dan koncerta i na ulazu 120 kn.

Cijena ulaznice za tribine iznosi 100kn do 30.9., 110kn od 1.10 do 31.10, 130kn od 1.11., a na dan koncerta i na ulazu 140 kn.

NAGRADNA IGRA:

Portal SiB.hr i organizatori koncerta poklanjaju 2x1 ulaznicu za koncert. U komentar upišite svoje ime i prezime i osvojite ulaznice.

Dobitnici su: Vlatko Bilić i Valentina Majher

SiB.hr

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja