Lifestyle / Koncerti

Dino Merlin ponovo u brodskoj tvrđavi

Dino Merlin ponovo u brodskoj tvrđavi

Dino Merlin pokazao je kako važi za istinsku zvijezdu koja iz mjeseca u mjesec puni svaku dvoranu i arenu u cijeloj regiji, a nakon spektakularnog dočeka Nove 2018. godine na Stradunu i rasprodanih arena u svim većim gradovima u zemlji za ljeto 2018. priprema još veće podvige: 23.6. njegova svjetska turneja "Hotel Nacional" stiže na tvrđavu u Slavonskom Brodu.

Ultimativni muzičko-vizualni show, iskrena emocija i poseban odnos s publikom razlozi su zbog kojih sarajevski muzički čarobnjak već godinama obara rekorde u cijeloj regiji, a za hrvatsku publiku, koja istinski uživa u muzičkom opusu ovog svestranog umjetnika, s neskrivenim ponosom priznaje - posebno je vezan.

Sudeći po dosadašnjem toku aktuelne turneje sve će nas ponovo iznenaditi specijalnim audio-vizuelnim spektaklom na otvorenom, ovog puta u Slavonskom Brodu i to na fascinantnoj Tvrđavi, znamenitosti ovog grada koja čini njegovu jezgru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve informacije o turneji "Hotel Nacional" na www.dinomerlin.com/turneja

Ulaznice su u prodaji od 16. ožujka u 12.00 sati po sljedećim cijenama:
VIP BS - 250 kn
Fan Pit - 180 kn
Parter A - 140 kn
Parter B - 100 kn

Info o prodajnim mjestima - OVDJE

[important title=]NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 7x1 ulaznicu za koncert! Za sudjelovanje u nagradnoj igi potrebno je u komentare upisati samo svoje IME I PREZIME, a mi ćemo slučajnim odabirom izabrati sedam sretnih dobitnika.

DOBITNICI:
Slaven Bosnjakovic
Ivana Vuletić
Matea Hubinka
Jelena Prnjak
Marina Pađan
Dora Bece
Dijana Rado[/important]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!