Lifestyle / Koncerti

Posljednje ulaznice za Tonya u Portanovi

Posljednje ulaznice za Tonya u Portanovi

   

 

Poklon je to svim posjetiteljima Portanove za nadolazeće ljeto, ali i novi sadržaj uz kupovinu i ostale zabavne i korisne sadržaje u ovome trgovačkom centru. Do svoje ulaznice za koncert moći ćete doći ako u tjednu od 27.06. ostvarite kupovinu u Portanovi. Koncert će se održati na krovu centra u 22 sata. Prvi je to koncert sa ozbiljnom produkcijom na krovu nekog trgovačkog centra ne samo u Hrvatskoj nego i u susjednim zemljama

[important title=Kako do ulaznice?]Svakog dana u razdoblju od 27.6. do 1.7. prvih 2.000 kupaca koji ostvare kupovinu u Portanovi bez obzira na iznos u bilo kojem prodajnom, ugostiteljskom ili uslužnom objektu TC Portanova na poklon dobivaju ulaznicu za koncert! (ulaznica se preuzima na info pultu uz predočenje računa). S obzirom na veliki kapacitet krova oganizatori očekuju kako će se okupiti i do 10 tisuća ljudi!

[/important]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr i Portanova poklanjaju svakoga dana od 27.06. do 01.07. po dvije ulaznice za koncert Tonya na krovu Portanove.  U komentar (Facebook ili forum) UNUTAR članka upišite Kad žena zavoli Tonya i Portanovu... i svakoga dana nagraditi ćemo po dvoje najsretnijih.

Dobitnici:

- 27.06. Maja Živković i Nina Stanković
- 28.06. Gordana Uglik i Barbara Radat
- 29.06. Luka Kovač i Ana Čorak Astaloš
- 30.06. Dubravka Valentić i Sarah Trajković
- 01.07. Vlasta Špoljar i Vesna Bošnjak Gergurec[/important]

„Jako se veselim ponovnom druženju s osječkom publikom. Obećavam vam odličnu svirku i puno pozitivne energije, a s obzirom na temperamentnu publiku u Osijeku, ne sumnjam da će to biti jos jedan koncert za pamćenje", poručio je Tony svojim fanovima ususret koncertu u Osijeku, a otkrio nam je i kako na koncert u Osijeku ovog puta dolazi sa svojim novim bendom. Nakon 7 godina, Tony je promijenio bend, a kako zvuči njihova sinergija s najvećom hrvatskom pjevačkom zvijezdom provjerite na krovu Portanove 1.7.2011. u Osijeku!

Podsjetimo, Toni je prošle godine napunio dvoranu Gradski vrt, a svi oni koji su bili tada na koncertu imaju ga prilike vidjeti opet zajedno sa onima koji su to tada propustili.

Više o Toniju možete pronaći na njegovoj službenoj stranici.

[important title=Portasitčna sniženja i novo radno vrijeme centra]U susret koncertu na krovu Portanove, od 27.06. do 3.07. trgovački centar Portanova za sve posjetitelje pokreće i poseban tjedan shoppinga. Za vrijeme trajanja tjedna shoppinga svi ugostiteljski objekti raditi će produženo do 00:00h, od ponedjeljka do četvrtka trgovine će raditi do 22:00, a tijekom vikenda petak, subota i nedjelja cijeli centar raditi će do ponoći.[/important]

Pogledajte: Vozni red besplatnog autobusa do Portanove
Pogledajte: Restoran Millenium nagradna igra 2x2 pizze

Toni Cetinski u Osijeku, 22.10.2010. dvorana Gradski vrt

VIDEO:

{youtube}2hvQFDMcvR0{/youtube}


Izdvojeno

Reci što misliš!