Počela omiljena EXIT akcija 4+1, ulaznice na poklon samo za najbrže

Počela omiljena EXIT akcija 4+1, ulaznice na poklon samo za najbrže

exit

Na zahtjev brojnih fanova festivala, EXIT je pokrenuo svoju najpopularniju akciju pod nazivom "4+1"! Ova akcija kreće svakog proljeća i izuzetno brzo dostigne svoj maksimalan kapacitet, a popularnost duguje činjenici da ekipa koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobiva na poklon!

S obzirom na ogroman interes za ovogodišnji EXIT, ali i naspram rezultata iz prethodnih godina, očekuje se da će predviđeni kontingent planuti u vrlo kratkom roku! Ulaznice se prodaju i dalje po promotivnoj cijeni od samo 469 HRK, što predstavlja uštedu od čak 50% u odnosu na finalnu cijenu, a dostupne su prodajnim mjestima Ticketshopa i Entria.

EXIT festival bit će održan od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstavit će neke od najtraženijih svjetskih zvijezda kao što su Grace Jones, Migos, David Guetta, Martin Garrix, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Sevdaliza, Maceo Plex, Solomun, Madball, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Ofenbach, Idles, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Burak Yeter, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja