Lifestyle / Koncerti

Josipa Lisac večeras u Osijeku

Josipa Lisac večeras u Osijeku

Mars koncerti i Agencija Noktua nakon dužeg niza godina dovode u Osijek Josipu Lisac na veliki gala koncert u dvorište Vege (Tvrđa), u četvrtak 30. lipnja ponedjeljak 11. srpnja.

Dvorište Vege za ovu će prigodu biti preuređeno u prostor s isključivo sjedećim mjestima, maksimalnog kapaciteta 800 sjedalica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prostor će biti uređen tako da se maksimalno prilagodi atmosferi i ugođaju intimnih koncerata Josipe i fantastičnog pratećeg banda, sastavljenog od vrhunskih glazbenika i redom dobitnika najprestižnijih strukovnih nagrada. Nakon hvaljenog albuma "Živim po svome" Josipa je nastupala u svim većim gradovima regije, rasprodala sve dvorane gdje je održala koncerte, a za spomenuti album stigla se okititi i s nekoliko Porina na prošlogodišnjim dodjelama. Njezina posljednja dva velika koncerta, na splitskim Gripama u veljači i Pulskom kazalištu u travnju, pohodilo je ukupno više od 2.000 Josipinih obožavatelja.

[span class=attention]Koncert u Osijeku biti će limitiranog broja ulaznica, s obzirom na postavljeni kapacitet prostora, a u prodaju kreću od petka 17. lipnja na svim Eventimovim prodajnim mjestima, a od sljedećeg tjedna i u CD shopu Dancing bear (pothodnik), te u prostorijama TZ Grada Osijeka (Županijska 2 i Trg Sv. Trojstva 5, Tvrđa). Cijena ulaznica u pretprodaji je 80 kn, dok će na dan koncerta iznositi 100 kn[/span]

[important title=Nagradna igra: 2x1 ulaznica]

Portal SiB.hr i organizatori koncerta poklanjaju 2x1 ulaznicu za koncert Josipe Lisac u dvorištu Vege. Sve što trebate jest u komentar (Facebook komentari ili forum) UNUTAR članka upisati "On je moj, samo moj" i čekati izvlačenje dobitnika 27. lipnja

Na koncert idu:

- Ana Leko

- Danijela Ivanović-Ižaković[/important]

 

Josipa Lisac i band - veliki gala koncert premješten za ponedjeljak, 11. srpnja

Veliki koncert Josipe Lisac i pratećeg banda, najavljen za četvrtak 30. lipnja, premješta se na ponedjeljak 11. srpnja, zbog izrazito loše prognoze vremena za sutra navečer za područje Slavonije i Baranje. Odluka Josipe i organizatora je da ovakav jedan koncert je najbolje prezentirati u intimnoj sjedećoj atmosferi dvorišta Vege, te ga nisu htjeli organizirati u neadekvatnim prostorima sportskih dvorana. S obzirom na ogroman interes za ovaj koncert i činjenicu da je isti gotovo rasprodan, Josipa i organizatori žale zbog pomicanja termina, no žele ga odraditi u originalno zamišljenom ambijentu. Ulaznice kupljene za ovaj termin vrijede naravno i za ponedjeljak 11. srpnja, a svi oni koji iz nekog razloga imaju ulaznicu, ali im ne odgovara novi termin, istu mogu vratiti na mjestu gdje je kupljena.

Koncert u Osijeku dio ljetne turneje

Večeras, utorak 05. srpnja, Josipa Lisac održati će veliki gala koncert u Šibeniku na Trgu Republike Hrvatske (ispred Katedrale), a zapanjujuć je podatak da će to biti njezin prvi veliki koncert u Šibeniku nakon 1990. godine!

Dakle punih 21 godinu Šibenčani su čekali na ponovni susret s Josipom, koji će se večeras i dogoditi kao dio serije Josipinih ljetnih koncerata.

Iduća destinacija je Osijek i Dvorište Vege gdje Josipa ima zakazan koncert za ponedjeljak, 11. srpnja, što je novi termin odgođenog koncerta od 30. lipnja (loši vremenski uvjeti). Sudeći po trenutnoj dugoročnoj prognozi za početak idućeg tjedna prognoza je sjajna, pa bi Osječani i njihovi gosti konačno trebali uživati u sjajnom nastupu Josipe i pratećeg glazbenog sastava. Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su u CD shopu Dancing bear (pothodnik), uredima Turističke zajednice Grada Osijeka te u sustavu Eventima.

Do kraja ljeta Josipa ima već dogovorene termine koncerata u Subotici 31. srpnja i na Jelsi na otoku Hvaru 25. kolovoza, a uskoro će biti objavljeni i datumi koncerata u Dubrovniku i na Korčuli.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!