Lifestyle / Koncerti

Krankšvester na domaćem terenu: Poklanjamo ulaznice!

Krankšvester na domaćem terenu: Poklanjamo ulaznice!

Nakon niza uspješnih gostovanja gdje je osječki vokalno instrumentalni sastav Krankšvester odigrao fantastične utakmice i potpuno razbio monotoniju i dosadu scene, svečano vas pozivamo da popratite veeeeliki koncert na domaćem terenu koji će se održati u petak, 30.3. ove godine dvijetisuće i osamnaeste godine, u prostoru Esseker centra.

U punom sastavu bez ozlijeđenih i suspendiranih izvođača, na čelu s kapetanima 3ki Stilom i Settom, Švesteri pripremaju glazbeno scensku poslasticu i vrhunske podražaje za sva osjetila. Za samo 50 kuna u pretprodaji i 70 na dan koncerta, priuštite svom tijelu neviđeno uzbuđenje koje i kod najfrigidnijih može izazvati ušni ili neki drugi orgazam. Izvedite se na koncert kojeg već sada mnogi uspoređuju s legendarnim Woodstockom te erotskom atmosferom koja će, kao što je i tada, vladati prostorom Essekera.

Službeni FB event: www.facebook.com/events/1602917123125039

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Troje sretnih čitatelja nagrađujemo s bespaltnim ulaznicama. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare ispod članka samo upisati svoje ime i prezime. Sretno!

DOBITNICE:
Doris Turk
Žanet Bilić
Sindi El-Ayedi[/important]

PROČITAJ JOŠ: Nakon rasprodane Tvornice Krankšvester stiže zapaliti Osijek

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!