Lifestyle / Koncerti

Severina u Osijeku najavila Brad Pitta

Severina u Osijeku najavila Brad Pitta

Iako svi pričamo kako novca nema, tri su dana iz Avenue Malla gotovo svi izlaziti s vrećicama. Razlog – dobra atmosfera, bogata ponuda i cijene snižene i do 50 posto.

A posebna zanimljivost mnogima – noćni je izlazak na neko drugačije mjesto – u trgovački centar. Bilo je tu umirovljenika, mladih, obitelji s djecom. Žene po trgovinama, muškarci dadilje ali većina dobro raspoložena. A broj je posjetitelja sigurno zadovoljio i organizatore i trgovce, premda im je radno vrijeme tri dana bilo nezavidno. I posjetitelji su svjesni toga.

Da nije radila, u shoping bi sigurno krenila i posebna gošća Avenue malla - Severina koja ne krije da kupovinu kao i većina žena voli.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No ne i sinoć jer stotine je posjetitelja čekalo pred binom da Severina zapjeva. Shopping su obavili i na redu je bila zabava. A ona je s pjesmom potrajala sve do iza jedan sat.

Osim koncerta Severine, tijekom tri dana noćne kupnje posjetitelje je zabavljao i Positivo bend ali i nagradne igre u kojima su mogli osvojiti 500, 1000 te glavnu nagradi u iznosu od 5.000 kuna.

[important title=Severina u Osijeku najavila Brad Pitta]

Severina je u osječkom Avenu Mallu prouzročila nezapamćenu gužvu,a u sklopu Late night shoppinga poklonila je Osječanima koncert za pamćenje. Ne čudi, stoga, činjenica da su se u publici našle sve generacije, od 7 do 77 (doslovno). No, svi su oni pjevali Severinine 30-te, kao i mnogobrojne druge hitove. Kako je vrijeme odmicalo, atmosfera je postajala sve uzavrelija, što je zvijezda večeri prokomentirala sa "Tko preživi - pričat će." Budući da je koncert produžen do kasno u noć, Severina je na kraju u šaljivom tonu zaključila kako oni, nažalost, moraju završiti koncert, jer će, u suprotnom, to policija morati napraviti.

Severina je u Osijeku objavila naziv novog singla koji se zove Brad Pitt. Singl ćete premijerno moći čuti 18.06. na Severininoj Facebook stranici [/important]

{youtube}pxuII1GKbqI{/youtube}

Tekst i video: STV i Severina Fan Club

  

   


Izdvojeno

Reci što misliš!