Vodimo vas na koncert Alena Vitasovića & Šajete!

Vodimo vas na koncert Alena Vitasovića & Šajete!

sajeta vitasovic

Nakon što su vidjeli kako je u Karašickoj Republici za kraj fašnika spaljena djetelina kao simbol emigracije mladih obitelji iz Slavonije, Šajeta i Vitasović odlučili su se preseliti na istok Lijepe naše!

„Cijela rodbina nas je pokušala odgovoriti od odlaska u pustinju“

Za kraj fašnika u Belišću i Valpovu spaljena je djetelina s 4 lista kao simbol sreće i Irske s naglaskom na broju četiri kao asocijacija na mlade obitelji koje odlaze, ali i na demografski pojam tip općeg kretanja stanovništva E4 koji označava izumiranje. Organizatori su napomenuli kako nemaju ništa protiv Irske (dapače!) niti protiv toga da svatko tko želi sreću potraži na nekom drugom/boljem mjestu već kako žele da Slavonija postane simbol sreće kao što je bila nekada, da (p)ostane regija koja svakog putnika prima raširenih ruku! Na sve to Šajeta i Vitasović nisu ostali ravnodušni te su se odlučili preseliti u Slavoniju odnosno održati koncert u Valpovu 17. veljače u 20 sati, Disco Club D, Mažuranića 10.

„Dosta nam je problema sa Savudrijskom valom, idemo tamo gdje nema ni mora ni ljudi, a samim time ni sukoba“

Čuvši da se Šajeta i Vitasović sele na istok Hrvatske, Slavonci su se prestali inatiti i odlučili platiti pravi know-how istarskog separatizma! D.T. (slavi rođendan na dan koncerta) i A.V. (ove godine slavi zlatni rođendan) kodnog imena Ave i Šajo odlučili su iz mladenačkog hira postupiti kontra svih migracijskih logika i unatoč tome što je put Istra - Slavonija otprilike 12 puta duži nego Slavonija  - Istra, stisnuli su zube i dodali gas te su navodno već viđeni u šetnji Kopačkim ritom. S obzirom da Ustavni sud nije odobrio prvotni naziv događaja (Separatisti Istre separatistima Slavonije) Karašicka Republika nije mogla dobiti sponzorstvo centara moći pa se obraća malim ljudima željih zeza, pošalica i fašnika! Molimo vas da i vi sponzorirate našu vrstu separatizma, obećavamo da se i Karašicka Republika kao ni Istra nikada neće odcijepiti od Lijepe naše jer je u našoj Lijepoj nama prelijepo!

„Konačno da i mi sviramo jedan koncert preko Učke - u Hrvatskoj“

Separatističke budnice kao što su „Ne morem bež nje“ „Gušti su gušti“ „Moji koraki“ „Party za ekipu“ jednostavno neće biti otpjevane ako ne bude novaca stoga uplatniče namjerniče učini dobro djelo kako bi Slavonci osim tamburice mogli uživati u melodijama Istre i Kvarnera te uplati neki od iznosa s donatorskog jelovnika na račun Udruge Karašicka Republika, Radnička 14, Belišće, IBAN HR0723400091110872330 uz jedan od opisa uplate:

Sviđa mi se ovaj tekst evo vam malo novaca – 10 kuna
Imena luda nalaze se svuda – 20 kn
Ne mogu zamisliti Šajetu da jede fiš paprikaš – 30kn
Doći ću na koncert i želim sebi osigurati ulaz ljutom online uplatom – 50 kn  *dobiješ ulaznicu s prahom ljute mljevene paprike
Sviđa mi se Karašicka Republika, oću majicu! – 60 kn *dobiješ majicu Karašicke Republike
Doći ću na koncert i želim autogram! – 70kn  *dobiješ potpisanu ulaznicu
Poljubac u obraz od Šajete za vrijeme koncerta – 80 kn
Slikanje u krilu s pjevačem po izboru – 90 kn
Oću i koncert i majicu – 100kn *dobiješ ulaznicu i majicu Karašicke Republike
Posveta pjesme od Alena Vitasovića snimljena mobitelom iz publike – 100 kn
Druženje u vipu sa Šajetom i Vitasovićem – 200kn
Plaćanje kazne za korištenje mobitela u vožnji koju je organizator dobio dok je dogovarao ovaj crowdfunding sa Šajetom 250 kn.
Hoću pjevat na pozornici sa Šajetom – 300 kn
Hoću pjevat na pozornici s Alenom Vitasovićem – 300 kn
Dan poslije koncerta idem na izlet sa Šajetom i Vitasovićem u Baranju 500 kn

ULAZNICE:

Minimalna donacija: 40 HRK /50 HRK na dan koncerta / za članove udruge 30 HRK
---------------------------------------------------------------------------------
Prodajna mjesta:
Valpovo Gradska Kavana Katančić, CB Passage, CB Prandau, CB City, CB Space
Belišće Romberg Pub, CB Cubano
Osijek: CB College, CB Viva, CB Peppermint (radnim danom 14-16h)
Našice: CB Roko, Beer Garden
Donji Miholjac: CB Glenn's
Beli Manastir: Green Room Pub 

NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 2x1 ulaznicu za koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare ispod ovog članka samo upisati svoje ime i prezime ,a mi ćemo slučajnim odabirom izabrati dva sretna dobitnika.

DOBITNIK:
Vedran Karačonji

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda