Lifestyle / Koncerti

Krankšvesteri stižu u Dublin!

Krankšvesteri stižu u Dublin!

Više od pet godina pratimo iseljavanje naših sugrađana u razne zemlje svijeta. S mnogo priča smo vas do sada rastužili, oraspoložili ili naživcirali.  Motiva za prvo, drugo, a i treće, bilo je na pretek.

Obično su ljepše priče dolazile iz Dublina, pa vam zato donosimo još jednu takvu!

U današnje vrijeme svatko zna sve o svakome u samo 2,3 klika. Tako ni mi ne možemo ne primijetiti aktivnost naših legica i lega u Irskoj, a posebice u Dublinu! Već smo pisali o  gostovanju naših bendova na otoku i Rock'n'Roll sceni koja baš kroz te koncerte održava povezanost, ali posebno plijeni pozornost kada se radi o osječkom bendu!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naš dugogodišnji prijatelj (lega porijeklom) koji stoji iza koncertne organizacije "Orgasmatron Schedule" za sami početak 2018. najavljuje osječku atrakciju Krankšvester!

Koncert će se održati u petak 23.02. u legendarnom Fibbersu s početkom u 21h.  Švesterima će ovo prvi nastup u Irskoj nakon vrlo vrlo uspješne 2017! Više informacija na službenom FB eventu.

Njihov HIT singl "Gaber" na portalu "Muzika.hr" odnio je uvjerljivo prvo mjesto za pjesmu godine. Takvo priznanje cijeni i "kritična masa" Iraca, koja također s nestrpljenjem čeka bas ovaj koncert!

Već idućeg mjeseca, točnije 29. i 30. ožujka u istoj organizaciji će se održati prvo izdanje "Orgasmatron punk-rock Festivala".

26236218 10156907954754638 1545218828 o

Kao headlineri će prvu večer nastupati britanske punk legende iz 78' "Peter and the test tube babies", dok će drugu večer ta uloga pripasti još jednim punk veteranima s istoga otoka "Anti Nowhere League". Predgrupa ANWL će biti zagrebački street rock/punk band Sank?! koji je prije točno godinu dana "zapalio" isti klub.

Sve informacije o događaju i ulaznicama možete pronaći OVDJE.

Kako doznajemo "kuha" se još puno toga za ostatak godine.  Novi koncerti - stara/nova prijateljstva! Našim "ambasadorima" Krankšvesterima želimo odličan provod u Dublinu, a našem prijatelju još ovakvih priča.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!