Lifestyle / Koncerti

Prljavci velikim koncertom u Osijeku slave 40 godina na pop-rock sceni!

Prljavci velikim koncertom u Osijeku slave 40 godina na pop-rock sceni!

Koncertnim spektaklom kojeg će održati 9. veljače u Osijeku, u dvorani Gradski vrt, Prljavo kazalište slavi svojih 40 fenomenalnih glazbenih godina na domaćoj pop-rock sceni!

Ulaznice za ovaj nezaboravni koncertni doživljaj krenule u prodaju jučer (20. prosinca 2017.), a moglo bi se dogoditi da budu razgrabljene u rekordnom roku.

„Ovo je naš dar Slavoniji i gradu Osijeku kojim ćemo slaviti ljubav, nekoliko dana prije Dana zaljubljenih a i proslaviti, upravo u Osijeku, i veliki jubilej našeg benda – punih 40 godina smo s vama!“  istaknuo je frontmen benda Mladen Bodalec uz početak prodaje ulaznica za osječki spektakl.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organizatori koncerta najavljuju je i da se za ovaj veliki koncert već priprema vrhunska produkcija i scenografija, a uskoro će ususret koncertu, zajedno s dečkima iz benda, otkriti i dodatna iznenađenja i izazove u kojima će moći sudjelovati i slavonski bendovi.

Prljavci su ovih dana već odabrali repertoar svojih najvećih hitova iz bogatog, 40 godina dugog i uspješnog glazbenog opusa u kojem neće izostati noviji hitovi „Možda dogodine“, „Iza mojih prozora", „Baš kad nije vrijeme“ „Djevojka od milijun dolara“, ali ni svi oni stariji hitovi „S vremena na vrijeme“, „Ako tražiš nekoga“, „Tu noć kad si se udavala“, „Lupi petama“, „Uzalud vam trud svirači“, „Devedeseta“, „Ruža Hrvatska (Mojoj majci)“, „Marina“, „Zaustavite zemlju“, a ni kultne pjesme koje su pisale rock antologiju - „Sve je lako kad si mlad" i „Crno bijeli svijet“.



Osječki koncert bit će i live-premijera novog singla Prljavog kazališta koji će se sredinom siječnja 2018. pojaviti u domaćem radijskom eteru!

Ulaznice za koncert u Osijeku, koji se održava 9. veljače u 20 sati mogu se u pretprodaji kupiti po cijeni od 90 kuna za parter i 110 kuna za tribine u sustavu Ticketshop.hr i na svim Ticketshop ovlaštenim prodajnim mjestima.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!