Lifestyle / Koncerti

OLJM: Indira “palila” pjesmama, i “gasila” komentarima

OLJM: Indira “palila” pjesmama, i “gasila” komentarima

Nastupom vinkovačke dance-skupine Colonia u srijedu navečer, u velikom šatoru na Srednjoškolskom igralištu, otvoren je najatraktivniji, onaj glazbeni dio ovogodišnjeg 31. izdanja Osječkog ljeta mladih.

U ovom slučaju, i nazive Colonia i LJETO mladih treba uzeti s rezervom, jer je od cijele Colonije došla samo pjevačica Indira Vladić, a OLJM, koji se održava od 1. do 6. lipnja, čak ni kalendarski ne pripada u ljeto... No, vratimo se mi koncertu. Indira ga je već poslovično odradila aktivno, čak i hiperaktivno, s mnogo energije, pri čemu je imala potporu samo matrice, DJ-a i njegovih "semplova" (međusobno dosta sličnih), te dviju atraktivnih plesačica. Valja istaknuti i da je Indira, koja je Osječanima predstavila kratku plavu frizuru i vitkiju liniju, mamila uzdahe mladića kratkom crnom haljinicom. Jednoga od njih, prilično uzbuđenog Danijela, posebno je razveselila, izvevši ga na scenu, a s njom je otpjevao hit "Dok ljuljaju se kreveti...", a dosta zabavni bili su i njezini poznati cinični i ironični komentari. "Hajde, ljubavi, drago mi je što uživaš, ali sada se, molim te, okreni ovoj curi s kojom si u prvom redu, sigurna sam da si joj zanimljiv", "ugasila" je Ira jednog mladića koji je buljio u nju.

U prilično siromašnoj osječkoj zabavnoj i kulturnoj ponudi – posebice u ovim toplijim danima – koncert je privukao popriličan broj (uglavnom mlađih) posjetitelja, a presudnu su ulogu zasigurno odigrali i besplatan ulaz i jeftino Osječko pivo. Colonia, točnije Indira, okupljene su zabavljali više od dva sata svojim velikim hitovima. Glavni (i opravdan) prigovor nazočnih, i kasnije na internetskim forumima, bio je: zar se u budžetu OLJM-a, koji navodno iznosi približno 250 tisuća kuna, nije moglo naći novca za iznajmljivanje nekoliko kemijskih toaleta? Nije ih bilo pa su se okupljeni za obavljanje nužde snalazili, možete zamisliti kako. Potencijalni posjetitelji nadaju se kako će to biti riješeno za iduće koncerte, a redom će nastupiti: Elemental (sinoć), Shorty, Prljavo kazalište i Psihomodo Pop, te se održati DJ Bunker Session.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TEKST: Tomislav LEVAK (Glas Slavonije)


Izdvojeno

Reci što misliš!