Lifestyle / Koncerti

Zvonko Bogdan razgalio Osječane

Zvonko Bogdan razgalio Osječane

Gotovo tri sata trajao je koncert Zvonka Bogdana u dvorani Gradski vrt, a mnogi su zasigurno poželjli da je trajao i duže.

Pjevao je Zvonko kako sam kaže pisme, pesme i pjesme posvećene ljubavi, što sretnim što nesretnim. Iako je publika, koje se skupilo nešto manje od dvije tisuće, većim dijelom koncerta sjedila osjetila se neprestana međusobna povezanost dok su sa pozornice odjekivali Bogdanovi hitovi poput 'Kraj jezera', 'Temerav', 'Fijaker stari', 'Moja mala nema mane' i dr..

3383ea88cc4cfc6d0ffadb29fd99b625.jpg

Publika je Bogdanove pjesme popratila brojnim aplauzima, a onaj najveći dobila je predstavnica Saveza organizacija invalida Osječko-baranjske županije koja se zahvalila svima koji su došli i pomogli u prikupljanju sredstava za nabavku kombi vozila. Podsjetimo, ovaj je koncert organizirao Županijski savez organizacija invalida, podržan je od mnoštva gospodarskih subjekata iz regije, kao i udruga koje se brinu za problematiku populacije sa invaliditetom. Skupljeno je tako više od 150 000 kuna.

 

e4e3157789fee490c5f311c5ab837280.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Htjeli bi naposljetku spomenuti  i humanitarni projekt Panonski Potpuri, čiji su predstavnici na čelu sa g. Zlatkom Ribarićem prisustvovali koncertu. Naime, u tom projektu sudjeluje i sam Zvonko Bogdan, a cilj mu je okupiti poznate glazbenike iz regije kako bi snimili CD čija bi prodaja također pomogla prvenstveno djecu iz regije sa invaliditetom. Osim Bogdana, u projekt je uključen i autor pjesme 'Tko te ima, taj te nema' Bane Krstić, zatim predsjednik Udruge distrofičara grada Osijeka Goran Razum, a očekuje se uključivanje i Đorđa Balaševića.

 

>GALERIJA: Zvonko Bogdan u Osijeku<


Zvonko Bogdan još je jednom pokazao širinu svoje duše, a sa svojih 20 tamburaša kupilo je srca svih okupljenih.

TEKST: SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!