Počinje UFO: Kawasaki 3P traži djevu koja im je ukrala kipić

Počinje UFO: Kawasaki 3P traži djevu koja im je ukrala kipić

ufo1

Na prostoru katakombi, lijevoj obali Drave, u sljedeća tri dana očekuje se pravi glazbeni spektakl s više od 1500 minuta zagarantirane urbane zabave koju nam priređuje Kreativna agencija Adverta.

Večeras će od 20 sati pozornicu zagrijati osječki Indigoscience, koji će probiti led kao prvi ovogodišnji bend na UFO-u. Nakon njih, dolaze dvije zagrebačke grupe, synth punkerski Modern Delusion te electro-rock duo Plastic Knives. Ugodne lipanjske temperature sigurno gode Jonathanu, kojega u gradu na Dravi gotovo uvijek uhvati kiša, tako da njihov današnji nastup mnogi Osječani s veseljem očekuju. Na kraju koncertnog programa, headlineri Kawasaki 3P neće samo nastupati, već i krenuti u potragu za djevojkom koju su upoznali još 2003. na dodjeli nagrade Crni mačak, inače novinarske rock nagrade koja se dodjeljivala do 2004.

Naime, prije točno 14 godina, nakon dodjele su upoznali Osječanku kojoj su povjerili svoj kipić, a nakon After partyja, više ju nikada nisu vidjeli. Danas, u 2017.-oj, kipić ih ne zanima, ali je žele upoznati i snimiti s njom svoj sljedeći spot. Već su je tražili u nekoliko navrata, ali nikada nisu dobili odgovor. Kako su dečki tako uporni u pronalasku naše legice, sigurni smo da će im se ta želja danas i ostvariti.

Nakon koncertnog dijela, ništa manje dobro neće biti i na afteru koji počinje od dva sata iza ponoći, gdje će se poznati sarajevski DJ Billain, s DJ Kulom i DJ Oliverom pobrinuti da ostanemo budni do ranih jutarnjih sati.

Ulaz na koncerte je besplatan, dok za upad na aftere trebate izdvojiti 30 kuna.

      
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja