Brkovi ponovo idu put Irske!

Brkovi ponovo idu put Irske!

brkovi dublin2017

Zagrebačke PunkFolkWellness legende će 17.09.po drugi puta nastupiti na zelenom otoku u sklopu mini UK/Irish toura. 

Nakon prošlogodišnjeg urnebesa u legendarnom (i krcatom) Fibbersu, Brkovi su obećali da se UBRZO vraćaju po još! Trebalo im je samo godinu dana da dogovore novi nastup i vrate se na ''mjesto zločina''. ''Takva konekcija između publike i benda se ne viđa svaki dan'' rijeci su istaknutih članova benda,nakon prvog nastupa.

Kako je bilo,možete provjeriti ovdje:U Dublinu se za vrijeme koncerta zatekao i nas sugrađanin T.K.K. koji je na službenom putu svratio i na koncert te provjerio kako se zabavlja ekipa u Irskoj.

S obzirom na broj naših ljudi u Irskoj i viđenim,ne sumnjamo da se sprema još jedna festa kakvu samo Brkovi znaju napraviti! Iz organizacije doznajemo kako se najavljeni koncert održava na novoj lokaciji ''Opium Rooms'' s još bogatijim programom! Zbog povećeg interesa,bend po prvi puta nastupa u Londonu, točnije 15.09 u 02 Academy - Islington.

Brkovi su unazad 6,7 godina jedan od najaktivnijih bendova s naših prostora. 6 studijskih albuma,stotine koncerata diljem regije (i izvan nje),s tisućama kilometara u nogama, rezultiraju tisućama osmjeha-punih hala,klubova,kolodvora i srca. Doznajemo kako na 7. albumu rade punom parom, te će upravo na ovim koncertima publika po prvi puta imati priliku čuti najnovije stvari.

Našim legicama i legama želimo odličan provod na koncertima u Londonu i Dublinu i lijepo festivalsko ljeto KOD KUĆE!

SLUŽBENI EVENTI:

https://www.facebook.com/events/1767828206880476/

https://www.facebook.com/events/1905613046381311/

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja