Lifestyle / Koncerti

Osvoji ulaznice za koncert Sergeja Četkovića

Osvoji ulaznice za koncert Sergeja Četkovića

Nakon kratkog vremena, nova glazbena poslastica u Osijeku, po prvi puta u goste nam dolazi jedan od najpopularnijih izvođača u regiji i veliki miljenik ženskog dijela publike, Sergej Četković.

Agencija "Ideš" koja nas je obradovala valentinovskim koncertom priređuje novo izneneđenje i donosi malo radosti u ovo sumorno i dosadno predizborno vrijeme. Vlasnik najprodavanijeg albuma u Hrvatskoj i prošlogodišnji učesnik Eurosonga, nakon niza rasprodanih koncerata u dvorani Vatroslav Lisinski najavljuje dobru atmosferu i na Osiječkom koncertu i siguran je da će oduševiti i osječku zahtjevnu publiku svojim opusom ljubavnih balada.

Koncert će se održati u dvorani "Gradski vrt" 13.05.2017 s početkom u 20:00 sati. Da bi i vi bili dio ovog značajnog događaja za kojeg vlada velik interes u regiji, nabavite svoje ulaznice na vrijeme na slijedećim prodajnim mjestima;

U OSIJEKU: Hotel Waldinger
Caffe bar General Von Beckers
Restoran Polaris - Portanova
Caffe bar Pitt Line - dvorana Gradski vrt,

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U VUKOVARU: Hotel Lav,

U VINKOVCIMA: Zara - fitnes centar,

U NAŠICAMA: Hotel Park,

U VALPOVU: Kavana "Katančić",

U ĐAKOVU: Caffe bar "Film".

Posebna napomena: Zbog velikog interesa publike i bolje atmosfere, organizator je u dogovoru sa izvođačem odlučio koncert održati u dvorani Gradski vrt umjesto dvorane Zrinjevac.

[important title=]NAGRADNA IGRA Organizatori koncerta poklanjaju 2x1 ulaznicu za koncert. U komentar upišite SiB.hr me vodi na koncert Sergeja Četkovića. Sretno!

Dobitnici su: Daria Solić i Danijela Kolak[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!