Lifestyle / Koncerti

Frenkie i Sassja zapalit će stage Pannonian Challengea

Frenkie i Sassja zapalit će stage Pannonian Challengea

Britke rime, zarazni beatovi, fantastična energija. Subota večer 10. lipnja bit će prava poslastica za zadnji dan Pannonian Challengea.

MC dvojac, svaki u vlastitoj izvedbi, stižu na stage zapaliti osječki plesni podij, a oni su Sassja i Frenkie. Jedan od trenutno najpopularnijih i najutjecajnijih repera u regiji  -Frenkie, izdao je sedam albuma, a u međuvremenu na police poredao brojne glazbene nagrade i priznanja. Njegovi nastupi uživo odišu nevjerojatnom energijom koju će bez sumnje prenijeti na plesni podij dvorišta Vege.

U timu Frenkijeve FMJAM ekipe svoje mjesto našla je i takozvana 'žena FMJAM-a' Sanela Halilović, svima poznatija kao Sassja. Vrhunski tekstopisac i jedna od rijetkih uspješnih ženskih MC-ja na našem području, Sassja će štihove reggaea, duba i dancehalla donijeti uz pratnju svojih stihova, a razdrmat će, vjerujte, i one najukočenije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Frenkie i Sassja u dvorištu Vege nastupit će u subotu 10. lipnja. A tko će, osim ovih moćnih MC kolega, nastupiti na stageu Pannonian Challengea tu istu večer, otkrivamo uskoro. Prati sve vijesti na www.pannonian.hr.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!