Lifestyle / Koncerti

''Twilight labamba'' u osječkom klubu Exit

''Twilight labamba'' u osječkom klubu Exit

U subotu, 22. travnja, osječki bend Pullover će koncertom u Exitu završiti turneju pod nazivom „Labamba attack“ gdje su diljem Hrvatske promovirali svoj aktualni album „Hully Gully“. Koncert će započeti u 22 sata, a za ulaz ćete trebati izdvojiti 20 kuna.

Pullover je tijekom svoje karijere obišao cijelu Hrvatsku i mali dio Bosne i Hercegovine, uključujući tako i poznate festivale poput Petkotine, Viva la Pole, Pannonian Challengea te Barufe. Izdali su tri studijska albuma: „Pullover 2011.“, Saundtrek za labambu“ i „Hully Gully“. Zadnji album, odnosno EP, snimljen je u studiju Piknik u Novom Sadu te sadrži pet obrada u punk-rock aranžmanu. Riječ je o klasicima hrvatske dance glazbe poput Emilije Kokić, Mandi, Ivane Banfić, Denis i Denis te Ivane Plechinger.

Kao podrška će zasvirati i četveročlani šibenski hardcore punk band Ponte de Carla. Odsvirali su pedesetak koncerata te izdali četiri albuma: "P.d.c.", "Imaj svoje ja...", "Sirens sound", "Figures" . Žestoka energija i beskompromisni tekstovi za sve ljubitelje takve glazbe.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x1 upad za koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Twilight labambu u Exit!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DOBITNICE:
Iva Ivandić
Matea Musa[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!