Lifestyle / Koncerti

Nema stajanja! Na EXIT stiže novi zvjezdani val uz Years & Years i Lost Frequencies

Nema stajanja! Na EXIT stiže novi zvjezdani val uz Years & Years i Lost Frequencies

Britanska senzacija Years & Years, koja je brzinom svjetlosti osvojila svijet u proteklih svega par godina, upravo je potvrdila nastup na glavnoj pozornici EXIT festivala u petak, 7. srpnja!



Ovaj londonski trio svjetski mediji su jednoglasno proglasili jednim od najboljih novih bendova dok ih je čuveni NME nazvao “najvažnijim pop bendom 21. stoljeća”. Iza sebe već imaju rasprodane arene i nastupe na najvećim svjetskim festivalima, a do pojave još jedne zvijezde Exita, Rag'n'Bone Mana i njegovog albuma "Human", upravo je "Communion" od Years & Years bio najbrže prodavan debi album ovog desetljeća! “Communion” je ujedno bio prvoplasirani na britanskoj listi albuma, kao i njihov najpoznatiji hit “King”, koji je po prodaji te godine iza sebe ostavio singlove Rihanne, Ellie Goulding i The Weeknda! Na glavnoj pozornici Exita slušat ćemo njihove hitove "Shine", "Desire", "Take Shelter", "Eyes Shut" i "Worship", kao i nove pjesme koje pišu zajedno s electro-pop ikonama Pet Shop Boys. A na glavnu pozornicu, i to iste noći kada nastupa i Alan Walker, dolazi još jedan majstor za hitove, belgijska superzvijezda Lost Frequencies! Njegovi hitovi “Are you with me” i “Reality” koji broje stotine milijuna YouTube pregleda, osvojili su većinu najvažnijih europskih top lista. Nakon što je oduševio publiku na festivalima širom Europe, uključujući Sea Dance festival prošlog ljeta, na ovogodišnji EXIT dolazi s još nekoliko novih hitova među kojima su i "Beautiful Life" te nova verzija kultnog hita iz 90-ih "What Is Love"!

Novi zvjezdani val za EXIT 2017: https://youtu.be/IWgW7_Mxs2g

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Žestoko će ove godine biti na glavnoj pozornici jer nizozemske bass superzvijezde Noisia donose svoj novi show uživo pod istoimenim nazivom aktualnog albuma "Outer Edges". Nakon što je ekipa no.1 bass magazina UKF premijerno pogledala ovaj show, u izvještaju su napisali da je toliko nadrealno dobar, da više nikad neće prati oči nakon njega. A dobro upućeni u bass žurke na Exitu, za ovaj audio-vizualni spektakl kratko će vam reći: trenirajte kondiciju! Uz glavnu, popunjava se i Fusion pozornica, koju pored kultnih pankera The Damned, ove godine pohodit će i jedna princeza, ali ne iz bajke, već iz njujorškog geta! Pravo iz španjolskog Harlema na tvrđavu stiže hip-hop tandem Princess Nokia čiji hit "Kitana" je danas neizostavan na svim žurkama koje drže do sebe! Ovaj projekt čine Destiny Ortiz, reperica čije su vještine došle do izraza kada je njen zvuk preuzeo Chris "Owwwls" Lare, poznat po produkciji za Azealiu Banks.

EXIT već nadmašio prošlogodišnju prodaju ulaznica!

Iako je do festivala ostalo još skoro četiri mjeseca, prošlogodišnja rekordna prodaja ulaznica za EXIT već je nadmašila sredinu travnja prošle godine! Ulaznice za EXIT festival po promotivnoj cijeni od 459 kn, možete kupiti na prodajnim mjestima Ticketshop.hr. EXIT tim ove godine spojit će čak četiri festivala u regiji u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. svibnja održati u gradu Umagu, sljedeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. lipnja, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. srpnja, slijedi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. lipnja!

  


Izdvojeno

Reci što misliš!