Brkovi u Bilju!

Brkovi u Bilju!

brkovi u bilju

Nakon gotovo više od 30 godina od zadnjeg nastupa u Domu kulture u Bilju, popularni punkfolk wellness bend Brkovi se vraća na mjesto prvotnog zločina.

Aranžirani od strane Kyssely produkcije u subotu, 25. ožujka 2017. godine s početkom u 21.00 sat u spomenutom Domu kulture, popularni zagrebački bend Brkovi održat će koncert za pamćenje. Potpomognuti mladim nadama osječke punk i rock scene Ewoyom i Candyflipom te uz neizostavnog miksmastera ceremonije, diskodžokeja Brku priređuju zabavu kakvu Bilje nije vidjelo dugo.

Ukoliko ste spremni na energetsko bombardiranje, pucanje glasnica i prolijevanje pivom po punkerskoj odjeći koju obućete morati ćete za to izdvojiti 50 kuna u pretprodaji ili 60 kuna na dan koncerta.

Najzgodnije žene će biti tamo, tako da nema razloga da ne budete dio priče koju su osim Kyssely produkcije omogućili Općina Bilje, Ha-Pu autoservis, Mobler Matt, Kreativna agencija Adverta i Student taxi. 

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 3x1 upad na koncert! Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Brkove u Bilje!

DOBITNICI:
Azra Damjanov
Marija Đaković
Tomislav Nemet

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr