Bajkoviti broadwayski mjuzikl Pepeljuga 31. ožujka u Osijeku

Bajkoviti broadwayski mjuzikl Pepeljuga 31. ožujka u Osijeku

pepeljugaFoto: Matea Petrović

Dvorana Gradski vrt 17. veljače 31. ožujka biti će domaćin jednog od najvećih broadwayskih hitova, mjuzikla Pepeljuga, bajkovitog spektakla namijenjenog svim generacijama.

Ovu raskošnu predstavu u hrvatskom izdanju, čije su glavne zvijezde pjevačica Kim Verson kao Pepeljuga i pjevač Bojan Jambrošić kao princ Christopher, donosi Emotion Production u suradnji s B Glad Production i producentom Tadijom Kolovratom dok režiju potpisuje Robert Bošković.

‘Raditi broadwayski mjuzikl Pepeljuga čiji su autori Oscar Hammerstein II i Richard Rodgers, između ostalog, zaslužni i za ‘Moje pjesme, moje snovi’, za mene je ogromna čast! Podjela i autorski tim koje smo izabrali su toliko divni i sretan sam da mogu raditi sa svakim od njih. Velika scena, genijalne glumačke kreacije, pjesme koje su razrađene do zadnjeg detalja, predivni kostimi, svjetlosni show i kazališni scenski efekti ovu predstavu postavljaju u sami vrh produkcije mjuzikala. I zato posjetitelje, u nepunih sat i pol vremena, očekuje pravi spektakl - lepeza emocija, divne glume, odličnih vokala i izvrsnih plesača!’- izjavio je redatelj Robert Bošković.

U glavnim ulogama nalaze se i Mia Begović kao maćeha, Nera Stipičević kao sestra Joy i Marija Kolb kao sestra Grace, Doris Teur kao Dobra vila, Zrinka Kušević kao kraljica Constantina, Taher Sanuri kao kralj Maximilian te Romano Nikolić kao Lionel, kraljevski upravitelj.

Sredinom veljače kreće turneja ovog bajkovitog spektakla po Hrvatskoj, u više od deset gradova, i trajati će do kraja ožujka. 

Vjerujemo da će raskošna scenografija, magični efekti te preko 120 raskošnih kostima svakog posjetitelja, i malog i velikog, ostaviti bez daha!

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava www.eventim.hr.

O mjuziklu Pepeljuga:

Američki mjuzikl čije je tekst i stihove napisao Oscar Hammerstein II a glazbu Richard Rodgers bazirana je na istoimenoj bajci, posebice francuskoj verziji, Cendrillon, ou la Petite Pantoufle de Verre, koju je napisao Charles Perrault. Svoju TV premijeru mjuzikl je doživio na američkom kanalu CBS prije 60 godina, 1957., u kojemu je glavnu ulogu tumačila Julie Andrews.
Mjuzikl je adaptiran i za kazališne daske i to u mnogim verzijama, uključujući pantomimičarsku verziju na londonskom West End-u.

Pratite ih i na našim društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/mjuziklPepeljuga/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/mjuzikl_pepeljuga/

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komenrare upisati:  SiB.hr me vodi na bajkoviti broadwayski mjuzikl Pepeljuga!

DOBITNICE:
Mateja Ljeskovan
Kristina Mandić

SiB.hr

  

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja