Lifestyle / Koncerti

Tamburaški spektakl za pomoć socijalno ugroženim Slavoncima

Tamburaški spektakl za pomoć socijalno ugroženim Slavoncima

I dok se mnogi veseli božićnim blagdanima, obilju, bogatoj trpezi i dugopriželjkivanim darovima mnogi o tome mogu samo sanjati. Siromašni Osječani blagdane će provesti skromno nadajući se nekim boljim vremenima.

Ipak, ulazak u Novu 2017. za njih će biti nešto veseliji. Naime udruga Rijeka ljubavi ne miruje - uz pomoć tamburaša za svoje su korisnike, ali i sve građane pripremile glazbeno iznenađenje. Doris Matović i Josipa Vukovski ispred udruge "Slavonska nota najavile su nam koncert.

Više od stotinu poznatih tamburaša i pjevača odlučilo je uljepšati Božić brojnim posjetiteljima, ali i pomoći potrebitima. Glazbeni spektakl počinje 18. prosinca, a veći dio prihoda od ulaznica ide u osječku socijalnu samoposlugu "Rijeka ljubavi" dok će se ostatak iskoristiti za pokrivanje samih troškova organizacije koncerta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Neki od njih su Bosutski bećari, tamburaški sastav "Vranac", TS "Fijaker", Slavonia Band, Tamburaški sastav Kas, Džentlmeni, Cecilija, Stjepan Jeršek Štef, Blanka Došen, Igor Delač i Mia Dimšić, i mnogi drugi gosti iznenađenja koji će biti popraćeni veličanstvenim tamburaškim orkestrom "Batorek"- kažu organizatori iz udruge Slavonska nota.

Pozivaju organizatori i na darivanje malenih igračkama. Dovoljno ih je donijeti na dan koncerta u dvoranu Zrinjevac. Cijena koncertne ulaznice je 50 kuna u pretprodaji, na dan 60 kn.

Izvor: STV/Republika.eu

 


Izdvojeno

Reci što misliš!