Božićna punk poslastica u Epicu

Božićna punk poslastica u Epicu

debeli masinko

Noć prije noći prije Božića, 23. prosinca, Djed Mraz obučen u Advertu i EPIC odlučio je stati u Osijek [klub EPIC] i uraniti s darivanjem punk scene te nam dovodi koncertnu poslasticu - Debeli Precjednik i Mašinko.

Jedan od najdugovječnijih i najpoznatijih hc punk bendova s ovih prostora pripremio je svom gradu događaj za prepričavanje u koji je kao dodatne naratore uključio i zagrebačke goste. Godinu potpunog skretanja zdravog razuma s puta, bendovi su obilježili izdavanjem ploče Debeli Precjednik / Mašinko - Godina majmuna / Majmun godine! koju će na koncertu i predstaviti.

Ukoliko se zaletite do Barcelona puba, Kestena ili EPIC-a svoju kartu za spektakl moći ćete osigurati za 30 HRK, a ako vam se ne da, onda ju možete kupiti na dan koncerta za 40 HRK. Zabava ne završava zadnjim ehom distorzije nekog od benda, već se nastavlja nastupom plemenitog diskdžokeja Rembe Ba koji će se penjati na šank i rukama pokazivati u zrak da s njim pjevamo pjesmu koju je odabrao.

Posjeti EPIC, podrži scenu, pjevaj super glasno pjesme kojima znaš riječ, a onima koje ne znaš mrmljaj si u bradu i pravi se da taman nešto drugo moraš raditi.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na božićnu punk poslasticu u Epic!

DOBITNICE:
Ivana Stopić
Mirta Petovar
Božica Jelić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja