EKSKLUZIVNO: Halid Bešlić 12. prosinca u Osijeku

EKSKLUZIVNO: Halid Bešlić 12. prosinca u Osijeku

Portal Sib.hr neslužbeno doznaje kako će najveća bosansko-hercegovačka pjevačka zvijezda Halid Bešlić održati koncert u Osijeku 12. prosinca u dvorani Gradski vrt. Naime, 12. prosinca dvorana Gradski vrt rezervirana je za turneju "Karlovačko live", a kako neslužbeno doznajemo Karlovačka pivovara angažirala je upravo Halida Bešlića, te grupu Crvena jabuka.

Podsjetimo Halid Bešlić  prvu ‘singl ploču’ snimio je 1979. godine od kada počinje njegov uzlazni put uspjeha i popularnosti na bosanskoj, odnosno balkanskoj estradnoj sceni. Rezultat Halidovog rada od 1979. godine do 2003. je 16 snimljenih albuma, kao i dva albuma uživo, koji su prodani u milijunskim nakladama raznih nosača zvuka. Održao je na tisuće solističkih koncerata širom svijeta.
Sigurni smo da će mnogobrojni Osječani i njihovi gosti zajedno sa Halidom stvoriti neviđeni spektakl u dvorani Gradski vrt pjevajući njegove uspješnice poput "Prvog poljupca", "Miljacke", "Čardaka", "Zlatnih struna". Portal Sib za vas će organizirati nagradnu igru u kojoj ćete moći osvojiti karte za koncert kralja sevdaha.
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja