Lifestyle / Koncerti

Kićo 2. lipnja u dvorani Gradski vrt

Kićo 2. lipnja u dvorani Gradski vrt

Najpopularniji i najtraženiji osječki pjevač, gitarist, skladatelj i aranžer Krunoslav Kićo Slabinac održat će veliki koncert u  Osijeku  na Dan Osječko-baranjske županije 2. lipnja.

Koncertom će proslaviti veliku obljetnicu: punih 50 godina od prvog pojavljivanja na glazbenoj sceni! Na tom slavljeničkom koncertu nastupit će brojni gosti, glazbenici i Kićini prijatelji koji su zajedno s njim stvarali glazbenu povijest Osijeka i Slavonije.

U dvorani Gradski vrt će Kićo predstaviti album uskrsnih pjesama, ali, što je publici i najzanimljivije, i presjek bogate karijere koja se odvijala u trima fazama: rock'n'roll, tamburaškoj i zabavnjačkoj. Najavljuje i niz gostiju i iznenađenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice će se moći nabaviti na više lokacija: u club-caffeu Siesta, Infocaffeu u trgovačkom centru Portanova, caffe baru Lotus u Avenue Mallu, caffe-baru dvorane Zrinjevac, na Gradskom radiju, u videotekama Cross, Glasu Slavonije i u poslovnicama Turističke zajednice.  U pretprodaji stoje 80 kuna, a na dan koncerta cijena će im porasti na 100 kuna. Glavni je organizator Croatia Concert.

 

{youtube}tkHNKIfgNsY{/youtube}

 

Tekst i video: STV
Foto: Dino Tijardović


Izdvojeno

Reci što misliš!