Lifestyle / Koncerti

Door Deal slavi prvi rođendan uz koncert benda Petar Punk i osječke predgrupe!

Door Deal slavi prvi rođendan uz koncert benda Petar Punk i osječke predgrupe!

Godinu dana. Godinu dana prošlo je od onog fantastičnog prvog koncerta Samostalnih Referenata u podrumu kluba Exit. Godinu dana prošlo je otkako je Door Deal s vama. A u prošlih godinu dana nije nikada nedostajalo  zabave i dobrih koncerata. I na tome svemu se organizacija neizmjerno zahvaljuje.

A ako znate da Door Deal postoji od listopada prošle godine, onda znate i da Door Deal u listopadu slavi rođendan. A od ovog trenutka znate i da će se velika prvorođendanska proslava Door Deal-a održati 28. listopada u podrumu kluba Exit, a ovoga puta nastupaju  momci iz Bjelovara – Petar Punk, uz podršku domaćih bendova.  

Petar Punk
Mladići koji se s vremenom iz ulične bande pretvaraju u iskusnu diverzantsku supinu!
Uz parole poput -" Tko ne voli Petra, ne treba ni da živi", polako, ali sigurno podebljavaju svoj kriminalni dosje, te čak sa nekim pripadnicima MUP-a ulaze u brak!
Nitko iz benda ne pije!
Petar Punk je bend iz Bjelovara nastao 2007. godine od članova bjelovarskih punk, rock i blues bendova s početka i kraja devedesetih (Krampussy, Dirty Drunken Dogs, K.U.M, K.r.a.a.m, Žuti Kaputi, Otpisani, Mojo Run...).
Bend je orijentiran ka punk rocku i svira autorske stvari. Do sada je izdao četiri demo albuma pod nazivom;
"Mala noćna polucija" (2007)
"...kratko ali glupo..." (2010)
"Per anus ad astra" (2012)
"...još kraće i još gluplje..." EP (2014)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Članovi benda su Zoran Budimir (vokal), Pero Margetić (gitara), Vedran Pavin (bubnjevi), Ante Cikoja (bass) i Marko Dragičević (gitara). Do sada su odsvirali niz samostalnih koncerata i festivala od kojih možemo izdvojiti Viva la Pola, HGF i Dirty old festival, Paradeplatz, Viva la punk, ČUF, NUMI, Tvornica Kulture...


Predgrupe:

CANDYFLIP
Bend okupljen oko četiri člana iz Darde i Osijeka, sada već davne 2015. godine. Za to vrijeme su uspjeli jako kvalitetno predstaviti svoj rad, koji je krenuo iz osnovnih grunge okvira, da bi se iskustvom proširio izvan žanrovskih granica. Vole reći kako su kao mali pali u kazan masti te da to sada rezultira ovakvom svirkom.

GRADSKI ŠETAČI
Pop rock bend iz Osijeka, formiran oko 2013. godine.
Autorski nastrojen sa oko desetak pjesama, iako sviraju i obrade (covere).

Neka dođu svi oni koji su podržavali, i koji i dalje podržavaju Door Deal, u taj petak da proslavimo rođendan svi skupa u veselom tonu.  

Datum:28.10.
Upad:20 kn (u pretprodaji), 30 kn (na dan)
Lokacija:podrum kluba Exit

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na šanku kluba Exit (Kuhačeva 5, Osijek).

Glavni medijski pokrovitelj: Mixeta.net - glazbeni portal

Detalji dostupni na Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/1741792729419783/

 


Izdvojeno

Reci što misliš!