Lifestyle / Koncerti

Surduk festival Baranja 2011.

Surduk festival Baranja 2011.

Omiljeni odlazak Osječana u prirodu i selo SURDUK FESTIVAL Baranja ponovno u lipnju!  Tijekom tri dana ovogodišnji će posjetiteljima predstaviti još bogatiji program koji će po treći put objediniti mnoštvo događanja.

Omiljeni odlazak Osječana u prirodu i selo SURDUK FESTIVAL Baranja ponovno u lipnju!  Tijekom tri dana ovogodišnji će posjetiteljima predstaviti još bogatiji program koji će po treći put objediniti mnoštvo događanja kao što su: sajam vina, dan otvorenih vinskih podruma, koncerti, izložbe, kazališne predstave, umjetničke i etno radionice,...

654260df077d612602dd4c920e4d7fa5.png

Za vrhunsku atmosferu ovogodišnjeg Surduka pobrinuti će se HLADNO VINO (HLADNO PIVO), CINKUŠI, KAL, MATIJA DEDIĆ TRIO, GABI NOVAK i mnogi drugi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Umjetnički program i koncerti će se odvijati na više lokacija i to u surducima Zmajevca, na bazenima Kneževih Vinograda, te u Piroš Čizmi u Suzi, a tijekom koncerata u surducima gosti se mogu u svakom trenutku okrijepiti opojnim okusima baranjskih vina u otvorenim vinskim podrumima lokalnih vinara.

Sajam vina predstavlja jedno od glavnih događanja festivala koje je već dvije godine za redom pobudilo veliku pažnju posjetitelja i sudionika, a koji će se i ovaj put održati u Kneževim Vinogradima. Tako će se na sajmu moći uživati u vrhunskim vinima koja su osvojila nagrade i medalje na međunarodnom ocjenjivanju vina, a koja će na svojim štandovima prezentirati brojni vinari sa područja Hrvatske, Mađarske i Italije.

Kako uz vino obično idu i ukusna jela, na sajmu će se moći degustirati raznovrsne baranjske delicije, a sve to uz izuzetno povoljne cijene.

Uz glavni koncertni program Surduk će ponovo ugostiti renomirane i mlade likovne umjetnike, glumce, domaća i strana folklorna društva te lokalne sastave koji će sa svojim izložbama, predstavama i performansima dodatno doprinijeti nezaboravnom provodu u jedinstvenoj baranjskoj atmosferi.

U čitavom programu posjetitelji će moći uživati potpuno bezbrižno jer smo se pobrinuli za organizaciju festivalskih autobusa koji će putnike prevoziti po nevjerojatno niskim cijenama na relacijama od Osijeka i Belog Manastira do lokacija održavanja programa .

NAJPOZNATIJI HRVATSKI PUNK-ROCK SASTAV „HLADNO PIVO" MJENJA NAZIV U „HLADNO VINO"

Kako na Surduk festivalu vrhunsko vino teče u potocima dečki iz „Hladnog piva" su u dogovoru s organizatorima za taj dan odlučili promjeniti ime u „Hladno vino". Taj dan će piti samo vino što im neće teško pasti jer uz baranjska jela fiš, perkelt, šaran na rašljama te razne kulene i kobasice vino „sjeda" savršeno.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!