Lifestyle / Koncerti

Debeli Precjednik i Brkovi sviraju za slavonsku dijasporu u Dublinu

Debeli Precjednik i Brkovi sviraju za slavonsku dijasporu u Dublinu

Ako je suditi po najavama koncerata regionalnih bendova, onda slobodno možemo reci da Dublin sve više podsjeća na neko manje slavonsko mjesto gdje se odrzžva nekoliko koncerata mjesečno.

Nećemo pretjerivati, ali svakako je vrijedno pažnje nekoliko već najavljenih koncerata u listopadu 2016., a kako doznajemo sprema ih se još do kraja godine!  

Drugi po veličini slavonski grad Dublin 02.10. ugošćuje osječke punk legende 'Debeli Precjednik' kojima ce ovo biti prvi nastup u Irskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Led je prošle godine probila 'Gužva u 16-ercu', te sada Debeljaci nastavljaju osječku koncertnu priču u Irskoj.

Ne moramo više naglašavati exodus slavonaca u Irsku, samo možemo nadodati kako je i ovaj koncert izazvao odličan interes, posebice Slavonaca.

Nešto ranije, početkom lipnja svoj nastup su potvrdili i 'Brkovi' 29.10. kojima će takoder ovo biti prvi posjet zelenom otoku! Brkove ne moramo predstavljati, sami to rade (vrlo uspješno) za sebe. Ulaze u domove diljem regije i osvojaju srca mnogih, tako da ni ne čudi veliki interes za njihov koncert koji se također održava u kultnom klubu Fibber Magees.

Organizator kaže kako se najavilo nekoliko grupa (fanova) koji stižu sa Balkana isključivo na koncert!

- Jako nam je drago zbog ekipe koja je odlučila 'potegnut' čak do Dublina  na dobru za*eban*iju te će iste uz skeniranu povratnu avio kartu (na mob-u) čekati poseban popust na ulazu, kao i bon za konzumaciju, rekli su nam organizatori koncerta Brkova.

Doznajemo da se ovoj listi unazad par dana priključilo i Hladno Pivo!  Šta reći?!  Izgleda da jesen/zima u Irskoj nece biti tako hladni i vjetroviti. :)

Dodajemo, kako velik broj Slavonaca svakim danom pokazuje sve više interesa oko letova Osijek-Dublin te se unaprijed zahvaljuju zracnoj luci Osijek na bilo kakvim informacijama. Podsjetimo, početkom godine iz Zračne luke je došla vijest kako pregovaraju s Ryanairom o uvođenju direktne linije Osijek-Dublin no pomaka po tom pitanju, barem koliko mi znamo, zasad nema.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!