Lifestyle / Koncerti

Dunav Art festival predstavljen u Belju

Dunav Art festival predstavljen u Belju

Da glazba i dobro vino sjajno idu ruku pod ruku dokazala su još jednom Vina Belje u utorak 28.lipnja na predstavljanju Dunav Art Festivala, gastro-eno-glazbenog događanja koje će se tijekom sljedeće godine održavati na niz lokacija - od Baranje i Osijeka do Vukovara i Iloka.

Uz promociju navedenih destinacija i svega najboljeg što one nude, ideja festivala je svim posjetiteljima omogućiti uživanje u prirodnim ljepotama, gastronomiji i enologiji ovog kraja, a sve uz uživanje u vrhunskoj glazbi.

Program u kojem je predstavljena Baranja kao jedna od destinacija Dunav Art festivala održan je na dvjema lokacijama Vina Belje koje na pravi način predstavljaju Baranju i širu regiju. U vinogradima Vina Belj, na najljepšoj vinskoj cesti Hrvatske, jazz sastav „JazzyBell“ oduševio je prisutne svojim izvedbama na otvorenom, među vinogradima. U autentičnom ambijentu starog podruma Belje, festival je najavio jedan od najpoznatijih hrvatskih udaraljkaša Borna Šercar svojom izvedbom poznatih skladbi na vinskim bocama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj predstavljanja jednog od najvećih i najvažnijih kulturnih događaja koji će se održati u hrvatskom Podunavlju u slijedećoj godini je približiti široj javnosti ljepote regije koja svakodnevno inspirira prekrasnim pejzažima, iskrenom gostoljubivošću i bogatom eno-gastro ponudom.


Izdvojeno

Reci što misliš!