Lifestyle / Koncerti

Sjajna glazbena podloga ovogodišnjeg Pannonian Challengea

Sjajna glazbena podloga ovogodišnjeg Pannonian Challengea

Već 17 godina Osijek je epicentar ekstremne zabave. Svoj dom tamo je pronašao ekstremni sport, ali uvijek začinjen vrhunskom glazbenom podlogom i plesnim pokretima do jutarnjih sati. Pannonian Challenge priredit će spektakl u Osijeku od 15. 23. srpnja.

Ovogodišnje izdanje festivala najveće je do sada. Ne samo da pristiže preko 400 inline, skate i BMX vozača svijeta i da je Pannonian Challenge od 2016. dio Svjetskog BMX Freestyle kupa, već se ekipa potrudila složiti line-up koji će dobrano rasplesati vruće osječke noći.

Tako će prvu subotu festivala, 16.srpnja, za atmosferu biti zadužen splitski bend Justin's Johnson, a punk i rock štihu pridonijet će zagrebački i riječki bendovi Mašinko i Jonathan.

Petak iza, 22. srpnja, očekuje nas prava glazbena poslastica, začinjena DNB, dubstep i rock zvukom, a predvođena britanskim DJ duom Modestep. Uz njih će istoga dana svoj doprinos plesnom podiju dati i glazbenik koji se proslavio svojim jungle miksevima na YouTubeu - faXcool, kojega također možemo svrstati u top imena ovogodišnjeg programa.

Subota 23. srpnja, rezervirana je za oproštajni tulum uz glazbenu podlogu za koju će se pobrinuti DJ Bizzo Bodega i DJ Phat Phillie.
Svakoga dana za vas će glazbu puštati razni DJ-evi, a detalje o tom dijelu programa donosimo uskoro.

Festivalske ulaznice za dosad najveće izdanje Pannonian Challengea možete nabaviti putem Entrio.hr ili na samom eventu.
Vidimo se od 15. do 23. srpnja u Osijeku na najvećem festivalu ekstremnih sportova i urbane glazbe u regiji!

Više informacija na www.pannonian.hr

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!