Lifestyle / Koncerti

Manntra stiže na UFO uz veliki pyro show nastup

Manntra stiže na UFO uz veliki pyro show nastup

Po prvi puta UFO festival imat će priliku svojoj publici predstaviti jedan od najzanimljivijih bendova u regiji, Manntru. U pitanju je bend koji metal glazbu jako zanimljivo i kvalitetno kombinira s elektronskom glazbom, ali i elementima etno glazbe. Osim toga, njihovi tekstovi podosta su vezani uz povijest i tradiciju. Sve to dolazi uz pyro show na bini, koji bendu daje dodatnu atrakciju.

Ova četvorka, nastala 2011. godine u Umagu, taj je svoj stil nazvala „balkanski rock“, pokušavši najbolje opisati ono što su ukombinirali u svoj glazbeni stil. Iza sebe imaju dva albuma i pregršt nastupa, a imaju i jednu od najaktivnijih baza fanova, posebno na društvenim mrežama. Upravo su ti fanovi jedan od razloga nastupa na UFO-u, nakon podosta otvorenog lobiranja za dovođenje Manntre.

Na UFO-u će ponuditi izbor iz svog dosadašnjeg stvaralaštva, ali i onog što bi se trebalo naći na novim audio materijalima za koje najavljuju svjetsku razinu produkcije. Takva razina live produkcije može se očekivati na UFO-u, u četvrtak 23. lipnja.

Nikako se ne smije izostaviti Pyro show, koji je također dodatak vizualnom live identitu ovog benda, na koji oni detaljno paze da bude kvalitetno uklopljen u cijelu Manntra priču. Onaj tko dođe na UFO, 23. lipnja, moći će se uvjeriti u to kako to izgleda. Čak i da ovo nije glazba koju preferirate, nastup Manntre je nešto što morate vidjeti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!