Lifestyle / Koncerti

Gužva u 16-ercu dodatno ''Osjekanizira'' ovogodišnji UFO

Gužva u 16-ercu dodatno ''Osjekanizira'' ovogodišnji UFO

Vrijeme je za najaviti idućeg headline izvođača ovogodišnjeg izdanje festivala Urban Fest Osijek uz PAN, a to je Gužva u 16-ercu, bend koji dodatno potvrđuje ambiciju organizatora da ove godine program bude lokalno obojan najviše do sad. A ovdje je riječ o osječkom bendu koji vjerojatno najdulje drži konstantu na sceni, svakom generaciju stječući dodatni broj fanova.



Gužva se na UFO zapravo vraća nakon samo dvije godine, odnosno nakon odličnog nastupa na UFO 2014. Novi nastup Gužve na najvećoj festivalskoj bini u Osijeku bio je želja publike, koja je ovako ispunjena i nema sumnja da će ovo biti pun pogodak i da će publika ponovno pjevati zajedno s bendom kroz cijeli repertoar, zaokružen oko njihova tri dosadašnja studijska albuma.



Iako je ovo prije svega punk rock bend, bilo bi ih nepošteno tako okarakterizirati, upravo zbog činjenice da imaju tu neku lokalnu crtu, zbog koje postoji takva povezanost između benda i publike. Gužva u 16-ercu uvijek svoju energiju ispoljava najbolje na bini, gdje svoju glazbu i tekstove iznose iskreno i osobno. I ono što je najvažnije, ovaj bend nikad nije bježao od toga odakle dolaze, nego su to baš ponosno iskazivali i zbog toga nam je još više drago što su ponovno na UFO festivalu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!