Lifestyle / Koncerti

Belfast Food s novim materijalom dolazi rasplamsati atmosferu prvog dana UFO-a 2016. uz PAN

Belfast Food s novim materijalom dolazi rasplamsati atmosferu prvog dana UFO-a 2016. uz PAN

Već ranije smo najavili kako je prvi dan UFO festivala rezerviran za prijenos nogometne utakmice s europskog prvenstva u Francuskoj, između Hrvatske i Španjolske, no to naravno nije sve. Nakon utakmice će uslijediti i nastup tri vesela benda, koja će zadržati atmosferu, a do usijanja će ju pokušati dovesti već gotovo domaći UFO bend, Belfast Food.



Teško je izbrojati napamet koliko su puta ovi Riječani prodefilirali UFO binom, no jedno je zajedničko svim tim nastupima. Svaki puta su rasturili, oduševili publiku te je svaki puta postojao žal što je nastup gotov i svi su uvijek željeli još, kako publika tako i bend.

Prošli mjesec Belfast Food je izbacio svoj novi album imena „Očekivanja“, a malo prije toga su ga najavili odličnim singlom „Bio jednom bend (samo nek je veselo), koji je osvojio radio postaje i glazbene kanale. Prvi je to njihov studijski album nakon deset godina, iako su u međuvremenu izbacivali singlove. Što se tiče albuma, bend je ostao prepoznatljiv u svom kombiniranju balada i bržih pjesama pa sve do odlaska u celtic punk vode. Sve to kvalitetno prenose i na binu, gdje dodaju i svoje verzije najvećih klasika irske glazbe, kroz bendove kao što su The Pogues, Dubliners i sl.



Ne sumnjamo kako će Belfast Food uspjeti održati kvalitetnu atmosferu, neovisno o rezultatu utakmice koja će se prikazivati prije nastupa, no možemo samo zamisliti kako će ova fešta izgledati ukoliko bude rezultatskog razloga za istu. Belfast Food je savršen bend za ovaj dan UFO festivala i sigurno će priuštiti nezaboravno otvorenje petodnevnog rock and roll tuluma. Dakle, 21. lipnja svi smo na Belfast Foodu, zar ne?

>>> Nema labavo! Kandžija i Gole Žene rasplesati će UFO 2016. uz PAN

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!